Engelske synonymer logotype.

Engelske synonymer for spear

Nedenfor kan du finde synonymer for det engelske ordet spear, grupperet efter forskellige ordgrupper. Hvis der er nogen antonymer for ordet spear i vores database, vil de også vises ved siden af ​​synonymerne. Hvis vores database også indeholder en (eller flere) oversættelser af ordet på dansk, finder du også disse lige under synonymerne og antonymerne.

Synonymer for spear (navneord [substantiv])

Synonymer for spear (navneord [substantiv])

Synonymer for spear (udsagnsord [verbum])


Eksempelsætninger for ordet spear

Nedenfor finder du eksempelsætninger for det engelske ordet spear, som betyder sætninger, der viser, hvordan man bruger ordet spear i en sætning. Eksempelsætningerne er samlet fra engelsk Wikipedia og i slutningen af ​​hver sætning finder du et link til den artikel, som eksempelsætningen for spear kommer fra.

  1. It depicts a ruler bearing a sceptre or a spear with a double column of hieroglyphic text before him.  
  2. The party wields eight different types of weaponry: sword, spear, bow, axe, boomerang, glove, whip, and javelin.  
  3. They retrieve their fallen comrade and an elder Predator presents Lex with one of their spear weapons as a gift.  
  4. On the coinage, the sovereign was modified to remove its garter, and the saint's broken spear was replaced by a sword.  
  5. After vanquishing the beast with his sword, Yue discovers a magic glowing spear within a cave and reports back to Zhou.  

Mere information om spear

Andre måder at lære mere om betydningen af det engelske ordet "spear" er at søge efter bestemte søgeord, der er relateret til ordet. En af disse er for eksempel at søge efter stavningen af spear. En anden ting at gøre er at søge efter definitionen af spear for at lære mere om betydningen. Et sidste tip er at bruge antonymer (modsætninger) til spear, for at få mere dybdegående information.

Data om spear

Nedenfor finder du mere teknisk information om spear.

  • Antal tegn: 5
  • Antal konsonanter: 3
  • Antal vokaler: 2

Hvad er synonymer og antonymer?

Et synonym for et ord er blot et andet ord, der kan bruges til at erstatte det oprindelige ord, gig er som et eksempel et synonym for spear. Husk dog på, at det måske ikke altid er så nemt bare at erstatte et ord med dets synonym, du skal altid tænke over tekstens nuance. Antonymer på den anden side er modsatte ord, hvilket betyder ord, der er det fuldstændige modsatte af det oprindelige ord.

Giv feedback og datakilder

Vi, der udvikler Engelskesynonymer.dk, håber, at du som besøgende synes om siden og finder den nyttig. Der er lagt en masse arbejde på siden, og vi håber, det viser sig! Hvis du vil give os feedback, uanset om den er positiv eller negativ, så gør det venligst! Du finder en kontaktformular på siden "Om os", som du finder i sidefoden. Der kan du også læse mere om, hvilke datakilder vi har brugt til at samle dataene på denne hjemmeside.