Engelske synonymer logotype.

Engelske synonymer for spatulate

Nedenfor kan du finde synonymer for det engelske ordet spatulate, grupperet efter forskellige ordgrupper. Hvis der er nogen antonymer for ordet spatulate i vores database, vil de også vises ved siden af ​​synonymerne. Hvis vores database også indeholder en (eller flere) oversættelser af ordet på dansk, finder du også disse lige under synonymerne og antonymerne.

Synonymer for spatulate (tillægsord [adjektiv])


Eksempelsætninger for ordet spatulate

Nedenfor finder du eksempelsætninger for det engelske ordet spatulate, som betyder sætninger, der viser, hvordan man bruger ordet spatulate i en sætning. Eksempelsætningerne er samlet fra engelsk Wikipedia og i slutningen af ​​hver sætning finder du et link til den artikel, som eksempelsætningen for spatulate kommer fra.

  1. The snout was spatulate (flared outwards to the sides) and 25 cm (9.8 in) wide, which is wider than the skull roof.  
  2. This variety has open winter rosettes composed of leaves which are spatulate in shape and have an obtuse or rounded end.  
  3. The teeth were spatulate (spoon shaped) and had large spaced denticles at the top of the crown, an ancestral feature in sauropods.  
  4. The front 13 cm (5.1 in) of the snout expanded into a spatulate (spoon-like), "terminal rosette", a shape similar to the rostrum of the modern gharial.  
  5. Teeth closer to the front of the snout had round cross-sections and tapered to points, unlike the back teeth, which were spatulate and had oval cross-sections.  

Mere information om spatulate

Andre måder at lære mere om betydningen af det engelske ordet "spatulate" er at søge efter bestemte søgeord, der er relateret til ordet. En af disse er for eksempel at søge efter stavningen af spatulate. En anden ting at gøre er at søge efter definitionen af spatulate for at lære mere om betydningen. Et sidste tip er at bruge antonymer (modsætninger) til spatulate, for at få mere dybdegående information.

Data om spatulate

Nedenfor finder du mere teknisk information om spatulate.

  • Antal tegn: 9
  • Antal konsonanter: 5
  • Antal vokaler: 4

Hvad er synonymer og antonymer?

Et synonym for et ord er blot et andet ord, der kan bruges til at erstatte det oprindelige ord, spatula-shaped er som et eksempel et synonym for spatulate. Husk dog på, at det måske ikke altid er så nemt bare at erstatte et ord med dets synonym, du skal altid tænke over tekstens nuance. Antonymer på den anden side er modsatte ord, hvilket betyder ord, der er det fuldstændige modsatte af det oprindelige ord.

Giv feedback og datakilder

Vi, der udvikler Engelskesynonymer.dk, håber, at du som besøgende synes om siden og finder den nyttig. Der er lagt en masse arbejde på siden, og vi håber, det viser sig! Hvis du vil give os feedback, uanset om den er positiv eller negativ, så gør det venligst! Du finder en kontaktformular på siden "Om os", som du finder i sidefoden. Der kan du også læse mere om, hvilke datakilder vi har brugt til at samle dataene på denne hjemmeside.