Engelske synonymer logotype.

Engelske synonymer for spatter

Nedenfor kan du finde synonymer for det engelske ordet spatter, grupperet efter forskellige ordgrupper. Hvis der er nogen antonymer for ordet spatter i vores database, vil de også vises ved siden af ​​synonymerne. Hvis vores database også indeholder en (eller flere) oversættelser af ordet på dansk, finder du også disse lige under synonymerne og antonymerne.

Synonymer for spatter (navneord [substantiv])

Synonymer for spatter (navneord [substantiv])

Synonymer for spatter (udsagnsord [verbum])

Synonymer for spatter (udsagnsord [verbum])

Synonymer for spatter (udsagnsord [verbum])


Eksempelsætninger for ordet spatter

Nedenfor finder du eksempelsætninger for det engelske ordet spatter, som betyder sætninger, der viser, hvordan man bruger ordet spatter i en sætning. Eksempelsætningerne er samlet fra engelsk Wikipedia og i slutningen af ​​hver sætning finder du et link til den artikel, som eksempelsætningen for spatter kommer fra.

  1. The Monument and Preserve contain more than 25 volcanic cones, including outstanding examples of spatter cones.  
  2. It also can lead to arc stability and penetration issues, and increased spatter, due to its much more energetic arc plasma.  
  3. These younger vents produced spatter cones, agglomerate and volcanic bombs, as well as trachybasalt, mugearite and hawaiite lava flows.  
  4. When the droplet finally detaches either by gravity or short circuiting, it falls to the workpiece, leaving an uneven surface and often causing spatter.  
  5. A series of fissure vents, cinder cones, spatter cones, rafted blocks, and overlapping lava flows are accessible from the Loop Drive, 7 miles (11 km) long.  

Mere information om spatter

Andre måder at lære mere om betydningen af det engelske ordet "spatter" er at søge efter bestemte søgeord, der er relateret til ordet. En af disse er for eksempel at søge efter stavningen af spatter. En anden ting at gøre er at søge efter definitionen af spatter for at lære mere om betydningen. Et sidste tip er at bruge antonymer (modsætninger) til spatter, for at få mere dybdegående information.

Data om spatter

Nedenfor finder du mere teknisk information om spatter.

  • Antal tegn: 7
  • Antal konsonanter: 5
  • Antal vokaler: 2

Hvad er synonymer og antonymer?

Et synonym for et ord er blot et andet ord, der kan bruges til at erstatte det oprindelige ord, spattering er som et eksempel et synonym for spatter. Husk dog på, at det måske ikke altid er så nemt bare at erstatte et ord med dets synonym, du skal altid tænke over tekstens nuance. Antonymer på den anden side er modsatte ord, hvilket betyder ord, der er det fuldstændige modsatte af det oprindelige ord.

Giv feedback og datakilder

Vi, der udvikler Engelskesynonymer.dk, håber, at du som besøgende synes om siden og finder den nyttig. Der er lagt en masse arbejde på siden, og vi håber, det viser sig! Hvis du vil give os feedback, uanset om den er positiv eller negativ, så gør det venligst! Du finder en kontaktformular på siden "Om os", som du finder i sidefoden. Der kan du også læse mere om, hvilke datakilder vi har brugt til at samle dataene på denne hjemmeside.