Engelske synonymer logotype.

Engelske synonymer for sparkle

Nedenfor kan du finde synonymer for det engelske ordet sparkle, grupperet efter forskellige ordgrupper. Hvis der er nogen antonymer for ordet sparkle i vores database, vil de også vises ved siden af ​​synonymerne. Hvis vores database også indeholder en (eller flere) oversættelser af ordet på dansk, finder du også disse lige under synonymerne og antonymerne.

Synonymer for sparkle (navneord [substantiv])

Synonymer for sparkle (navneord [substantiv])

Synonymer for sparkle (navneord [substantiv])

Synonymer for sparkle (udsagnsord [verbum])

Synonymer for sparkle (udsagnsord [verbum])

Synonymer for sparkle (udsagnsord [verbum])

Synonymer for sparkle (udsagnsord [verbum])


Eksempelsætninger for ordet sparkle

Nedenfor finder du eksempelsætninger for det engelske ordet sparkle, som betyder sætninger, der viser, hvordan man bruger ordet sparkle i en sætning. Eksempelsætningerne er samlet fra engelsk Wikipedia og i slutningen af ​​hver sætning finder du et link til den artikel, som eksempelsætningen for sparkle kommer fra.

  1. The Morris Dance has added sparkle from a glockenspiel, while Bergamask has a festive Italianate feel.  
  2. Among their tasks for Conan were adding glint and sparkle to the Eye of the Serpent and Valeria's Valkyrie armor.  
  3. The scintillating semiquaver passagework of two solo concertante violins illustrate the sparkle of the morning star.  
  4. Slo-Mo scenes also feature a rainbow colour scheme and sparkle highlights to create an unreal and otherworldly effect.  
  5. As she regains her confidence, she blossoms; she dresses becomingly, her eyes sparkle and her features become animated".  

Mere information om sparkle

Andre måder at lære mere om betydningen af det engelske ordet "sparkle" er at søge efter bestemte søgeord, der er relateret til ordet. En af disse er for eksempel at søge efter stavningen af sparkle. En anden ting at gøre er at søge efter definitionen af sparkle for at lære mere om betydningen. Et sidste tip er at bruge antonymer (modsætninger) til sparkle, for at få mere dybdegående information.

Data om sparkle

Nedenfor finder du mere teknisk information om sparkle.

  • Antal tegn: 7
  • Antal konsonanter: 5
  • Antal vokaler: 2

Hvad er synonymer og antonymer?

Et synonym for et ord er blot et andet ord, der kan bruges til at erstatte det oprindelige ord, glitter er som et eksempel et synonym for sparkle. Husk dog på, at det måske ikke altid er så nemt bare at erstatte et ord med dets synonym, du skal altid tænke over tekstens nuance. Antonymer på den anden side er modsatte ord, hvilket betyder ord, der er det fuldstændige modsatte af det oprindelige ord.

Giv feedback og datakilder

Vi, der udvikler Engelskesynonymer.dk, håber, at du som besøgende synes om siden og finder den nyttig. Der er lagt en masse arbejde på siden, og vi håber, det viser sig! Hvis du vil give os feedback, uanset om den er positiv eller negativ, så gør det venligst! Du finder en kontaktformular på siden "Om os", som du finder i sidefoden. Der kan du også læse mere om, hvilke datakilder vi har brugt til at samle dataene på denne hjemmeside.