Engelske synonymer logotype.

Engelske synonymer for spark

Nedenfor kan du finde synonymer for det engelske ordet spark, grupperet efter forskellige ordgrupper. Hvis der er nogen antonymer for ordet spark i vores database, vil de også vises ved siden af ​​synonymerne. Hvis vores database også indeholder en (eller flere) oversættelser af ordet på dansk, finder du også disse lige under synonymerne og antonymerne.

Synonymer for spark (navneord [substantiv])

Synonymer for spark (navneord [substantiv])

Synonymer for spark (navneord [substantiv])

Synonymer for spark (navneord [substantiv])

Synonymer for spark (udsagnsord [verbum])

Synonymer for spark (udsagnsord [verbum])


Ordet spark på dansk

Nedenfor finder du en (eller flere) oversættelser eller betydninger af det engelske ordet spark på dansk.


Eksempelsætninger for ordet spark

Nedenfor finder du eksempelsætninger for det engelske ordet spark, som betyder sætninger, der viser, hvordan man bruger ordet spark i en sætning. Eksempelsætningerne er samlet fra engelsk Wikipedia og i slutningen af ​​hver sætning finder du et link til den artikel, som eksempelsætningen for spark kommer fra.

  1. The Chicago Tribune reported that Bryan had lit the spark "which touched off the trail of gun-powder".  
  2. As it degrades, gunpowder gives off ether gas, which is highly flammable and could be ignited by a spark.  
  3. To strike the welding arc, a high-frequency generator (similar to a Tesla coil) provides an electric spark.  
  4. The 1991 release of Forest of Equilibrium, the debut album by UK band Cathedral, helped spark a new wave of doom metal.  
  5. A return gig at the Nashville on 23 April demonstrated the band's growing musical competence, but by all accounts lacked a spark.  

Mere information om spark

Andre måder at lære mere om betydningen af det engelske ordet "spark" er at søge efter bestemte søgeord, der er relateret til ordet. En af disse er for eksempel at søge efter stavningen af spark. En anden ting at gøre er at søge efter definitionen af spark for at lære mere om betydningen. Et sidste tip er at bruge antonymer (modsætninger) til spark, for at få mere dybdegående information.

Data om spark

Nedenfor finder du mere teknisk information om spark.

  • Antal tegn: 5
  • Antal konsonanter: 4
  • Antal vokaler: 1

Hvad er synonymer og antonymer?

Et synonym for et ord er blot et andet ord, der kan bruges til at erstatte det oprindelige ord, discharge er som et eksempel et synonym for spark. Husk dog på, at det måske ikke altid er så nemt bare at erstatte et ord med dets synonym, du skal altid tænke over tekstens nuance. Antonymer på den anden side er modsatte ord, hvilket betyder ord, der er det fuldstændige modsatte af det oprindelige ord.

Giv feedback og datakilder

Vi, der udvikler Engelskesynonymer.dk, håber, at du som besøgende synes om siden og finder den nyttig. Der er lagt en masse arbejde på siden, og vi håber, det viser sig! Hvis du vil give os feedback, uanset om den er positiv eller negativ, så gør det venligst! Du finder en kontaktformular på siden "Om os", som du finder i sidefoden. Der kan du også læse mere om, hvilke datakilder vi har brugt til at samle dataene på denne hjemmeside.