Engelske synonymer logotype.

Engelske synonymer for sore

Nedenfor kan du finde synonymer for det engelske ordet sore, grupperet efter forskellige ordgrupper. Hvis der er nogen antonymer for ordet sore i vores database, vil de også vises ved siden af ​​synonymerne. Hvis vores database også indeholder en (eller flere) oversættelser af ordet på dansk, finder du også disse lige under synonymerne og antonymerne.

Synonymer for sore (tillægsord [adjektiv])

Synonymer for sore (tillægsord [adjektiv])

Synonymer for sore (tillægsord [adjektiv])


Ordet sore på dansk

Nedenfor finder du en (eller flere) oversættelser eller betydninger af det engelske ordet sore på dansk.


Eksempelsætninger for ordet sore

Nedenfor finder du eksempelsætninger for det engelske ordet sore, som betyder sætninger, der viser, hvordan man bruger ordet sore i en sætning. Eksempelsætningerne er samlet fra engelsk Wikipedia og i slutningen af ​​hver sætning finder du et link til den artikel, som eksempelsætningen for sore kommer fra.

  1. She gave herself a sore throat while filming the hissing sequence, which Whale shot from multiple angles.  
  2. The sore had previously been created by much more painful means, such as cautery or even burning charcoal.  
  3. The pills were used for sore eyes and were found aboard the Roman ship Relitto del Pozzino, wrecked in 140 BC.  
  4. However, his performance declined due to "a chronically sore arm", which limited his playing time that season.  
  5. The Reverend Thomas Weld wrote, "The Lord heard our groans to heaven, and freed us from our great and sore affliction….  

Mere information om sore

Andre måder at lære mere om betydningen af det engelske ordet "sore" er at søge efter bestemte søgeord, der er relateret til ordet. En af disse er for eksempel at søge efter stavningen af sore. En anden ting at gøre er at søge efter definitionen af sore for at lære mere om betydningen. Et sidste tip er at bruge antonymer (modsætninger) til sore, for at få mere dybdegående information.

Data om sore

Nedenfor finder du mere teknisk information om sore.

  • Antal tegn: 4
  • Antal konsonanter: 2
  • Antal vokaler: 2

Hvad er synonymer og antonymer?

Et synonym for et ord er blot et andet ord, der kan bruges til at erstatte det oprindelige ord, afflictive er som et eksempel et synonym for sore. Husk dog på, at det måske ikke altid er så nemt bare at erstatte et ord med dets synonym, du skal altid tænke over tekstens nuance. Antonymer på den anden side er modsatte ord, hvilket betyder ord, der er det fuldstændige modsatte af det oprindelige ord.

Giv feedback og datakilder

Vi, der udvikler Engelskesynonymer.dk, håber, at du som besøgende synes om siden og finder den nyttig. Der er lagt en masse arbejde på siden, og vi håber, det viser sig! Hvis du vil give os feedback, uanset om den er positiv eller negativ, så gør det venligst! Du finder en kontaktformular på siden "Om os", som du finder i sidefoden. Der kan du også læse mere om, hvilke datakilder vi har brugt til at samle dataene på denne hjemmeside.