Engelske synonymer logotype.

Engelske synonymer for sophisticated

Nedenfor kan du finde synonymer for det engelske ordet sophisticated, grupperet efter forskellige ordgrupper. Hvis der er nogen antonymer for ordet sophisticated i vores database, vil de også vises ved siden af ​​synonymerne. Hvis vores database også indeholder en (eller flere) oversættelser af ordet på dansk, finder du også disse lige under synonymerne og antonymerne.

Synonymer for sophisticated (tillægsord [adjektiv])

Synonymer for sophisticated (tillægsord [adjektiv])

Synonymer for sophisticated (tillægsord [adjektiv])


Ordet sophisticated på dansk

Nedenfor finder du en (eller flere) oversættelser eller betydninger af det engelske ordet sophisticated på dansk.


Eksempelsætninger for ordet sophisticated

Nedenfor finder du eksempelsætninger for det engelske ordet sophisticated, som betyder sætninger, der viser, hvordan man bruger ordet sophisticated i en sætning. Eksempelsætningerne er samlet fra engelsk Wikipedia og i slutningen af ​​hver sætning finder du et link til den artikel, som eksempelsætningen for sophisticated kommer fra.

  1. Stroheim used sophisticated filming techniques such as deep-focus cinematography and montage editing.  
  2. He dismissed Stravinsky's The Rite of Spring as "a sophisticated exploitation of primitive rum-ti-tum".  
  3. In November John retook Rochester Castle from rebel baron William d'Aubigny in a sophisticated assault.  
  4. Like ornithischians, they could, therefore, crop, manipulate, and chew plants in a sophisticated manner.  
  5. It represents the sophisticated court taste of about 1535, and was probably intended for a lady's jewels.  

Mere information om sophisticated

Andre måder at lære mere om betydningen af det engelske ordet "sophisticated" er at søge efter bestemte søgeord, der er relateret til ordet. En af disse er for eksempel at søge efter stavningen af sophisticated. En anden ting at gøre er at søge efter definitionen af sophisticated for at lære mere om betydningen. Et sidste tip er at bruge antonymer (modsætninger) til sophisticated, for at få mere dybdegående information.

Data om sophisticated

Nedenfor finder du mere teknisk information om sophisticated.

  • Antal tegn: 13
  • Antal konsonanter: 8
  • Antal vokaler: 5

Hvad er synonymer og antonymer?

Et synonym for et ord er blot et andet ord, der kan bruges til at erstatte det oprindelige ord, advanced er som et eksempel et synonym for sophisticated. Husk dog på, at det måske ikke altid er så nemt bare at erstatte et ord med dets synonym, du skal altid tænke over tekstens nuance. Antonymer på den anden side er modsatte ord, hvilket betyder ord, der er det fuldstændige modsatte af det oprindelige ord.

Giv feedback og datakilder

Vi, der udvikler Engelskesynonymer.dk, håber, at du som besøgende synes om siden og finder den nyttig. Der er lagt en masse arbejde på siden, og vi håber, det viser sig! Hvis du vil give os feedback, uanset om den er positiv eller negativ, så gør det venligst! Du finder en kontaktformular på siden "Om os", som du finder i sidefoden. Der kan du også læse mere om, hvilke datakilder vi har brugt til at samle dataene på denne hjemmeside.