Engelske synonymer logotype.

Engelske synonymer for snub

Nedenfor kan du finde synonymer for det engelske ordet snub, grupperet efter forskellige ordgrupper. Hvis der er nogen antonymer for ordet snub i vores database, vil de også vises ved siden af ​​synonymerne. Hvis vores database også indeholder en (eller flere) oversættelser af ordet på dansk, finder du også disse lige under synonymerne og antonymerne.

Synonymer for snub (tillægsord [adjektiv])

Synonymer for snub (navneord [substantiv])

Synonymer for snub (navneord [substantiv])

Synonymer for snub (udsagnsord [verbum])

Synonymer for snub (udsagnsord [verbum])


Eksempelsætninger for ordet snub

Nedenfor finder du eksempelsætninger for det engelske ordet snub, som betyder sætninger, der viser, hvordan man bruger ordet snub i en sætning. Eksempelsætningerne er samlet fra engelsk Wikipedia og i slutningen af ​​hver sætning finder du et link til den artikel, som eksempelsætningen for snub kommer fra.

  1. Historian Lowell Harrison held that this restriction was "a clear snub to Garrard", but Garrard biographer H.  
  2. John's Emmy snub, stating that it was incongruous that the show's Best Show nomination was due in large part to St.  
  3. The head is generally small in proportion to the mass of the horse, and often snub, with a flat profile (neither concave nor convex).  
  4. Angered by the snub, Harvey refused his induction, stating that he planned to go fishing instead of attending the induction ceremony.  
  5. The scholar Shu-mei Shih and the journalist Clarence Page have attributed this snub to Hollywood's racism against Lee, and Chinese cinema in general.  

Mere information om snub

Andre måder at lære mere om betydningen af det engelske ordet "snub" er at søge efter bestemte søgeord, der er relateret til ordet. En af disse er for eksempel at søge efter stavningen af snub. En anden ting at gøre er at søge efter definitionen af snub for at lære mere om betydningen. Et sidste tip er at bruge antonymer (modsætninger) til snub, for at få mere dybdegående information.

Data om snub

Nedenfor finder du mere teknisk information om snub.

  • Antal tegn: 4
  • Antal konsonanter: 3
  • Antal vokaler: 1

Hvad er synonymer og antonymer?

Et synonym for et ord er blot et andet ord, der kan bruges til at erstatte det oprindelige ord, short er som et eksempel et synonym for snub. Husk dog på, at det måske ikke altid er så nemt bare at erstatte et ord med dets synonym, du skal altid tænke over tekstens nuance. Antonymer på den anden side er modsatte ord, hvilket betyder ord, der er det fuldstændige modsatte af det oprindelige ord.

Giv feedback og datakilder

Vi, der udvikler Engelskesynonymer.dk, håber, at du som besøgende synes om siden og finder den nyttig. Der er lagt en masse arbejde på siden, og vi håber, det viser sig! Hvis du vil give os feedback, uanset om den er positiv eller negativ, så gør det venligst! Du finder en kontaktformular på siden "Om os", som du finder i sidefoden. Der kan du også læse mere om, hvilke datakilder vi har brugt til at samle dataene på denne hjemmeside.