Engelske synonymer logotype.

Engelske synonymer for snowy

Nedenfor kan du finde synonymer for det engelske ordet snowy, grupperet efter forskellige ordgrupper. Hvis der er nogen antonymer for ordet snowy i vores database, vil de også vises ved siden af ​​synonymerne. Hvis vores database også indeholder en (eller flere) oversættelser af ordet på dansk, finder du også disse lige under synonymerne og antonymerne.

Synonymer for snowy (tillægsord [adjektiv])

Synonymer for snowy (tillægsord [adjektiv])

Synonymer for snowy (tillægsord [adjektiv])


Eksempelsætninger for ordet snowy

Nedenfor finder du eksempelsætninger for det engelske ordet snowy, som betyder sætninger, der viser, hvordan man bruger ordet snowy i en sætning. Eksempelsætningerne er samlet fra engelsk Wikipedia og i slutningen af ​​hver sætning finder du et link til den artikel, som eksempelsætningen for snowy kommer fra.

  1. At the other end of the population scale, a single pair of snowy owls bred on Fetlar from 1967 to 1975.  
  2. However, the player has some opportunities to venture outside the train into the snowy exterior environment.  
  3. They endured a bitter cold and snowy winter at Fih near Tripoli, which was punctuated by leave drafts to Tel Aviv.  
  4. Summons are also affected by the current environment: as an example, Shiva's powers are stronger in snowy weather.  
  5. The snowy complex set of Rigel X, first seen in the pilot episode, was used, as was the rarely seen Enterprise galley.  

Mere information om snowy

Andre måder at lære mere om betydningen af det engelske ordet "snowy" er at søge efter bestemte søgeord, der er relateret til ordet. En af disse er for eksempel at søge efter stavningen af snowy. En anden ting at gøre er at søge efter definitionen af snowy for at lære mere om betydningen. Et sidste tip er at bruge antonymer (modsætninger) til snowy, for at få mere dybdegående information.

Data om snowy

Nedenfor finder du mere teknisk information om snowy.

  • Antal tegn: 5
  • Antal konsonanter: 3
  • Antal vokaler: 2

Hvad er synonymer og antonymer?

Et synonym for et ord er blot et andet ord, der kan bruges til at erstatte det oprindelige ord, snow-clad er som et eksempel et synonym for snowy. Husk dog på, at det måske ikke altid er så nemt bare at erstatte et ord med dets synonym, du skal altid tænke over tekstens nuance. Antonymer på den anden side er modsatte ord, hvilket betyder ord, der er det fuldstændige modsatte af det oprindelige ord.

Giv feedback og datakilder

Vi, der udvikler Engelskesynonymer.dk, håber, at du som besøgende synes om siden og finder den nyttig. Der er lagt en masse arbejde på siden, og vi håber, det viser sig! Hvis du vil give os feedback, uanset om den er positiv eller negativ, så gør det venligst! Du finder en kontaktformular på siden "Om os", som du finder i sidefoden. Der kan du også læse mere om, hvilke datakilder vi har brugt til at samle dataene på denne hjemmeside.