Engelske synonymer logotype.

Engelske synonymer for snapshot

Nedenfor kan du finde synonymer for det engelske ordet snapshot, grupperet efter forskellige ordgrupper. Hvis der er nogen antonymer for ordet snapshot i vores database, vil de også vises ved siden af ​​synonymerne. Hvis vores database også indeholder en (eller flere) oversættelser af ordet på dansk, finder du også disse lige under synonymerne og antonymerne.

Synonymer for snapshot (navneord [substantiv])


Eksempelsætninger for ordet snapshot

Nedenfor finder du eksempelsætninger for det engelske ordet snapshot, som betyder sætninger, der viser, hvordan man bruger ordet snapshot i en sætning. Eksempelsætningerne er samlet fra engelsk Wikipedia og i slutningen af ​​hver sætning finder du et link til den artikel, som eksempelsætningen for snapshot kommer fra.

  1. The church that she re-established represented, in effect, a snapshot of the Edwardian Church from September 1552.  
  2. Whiteley agrees, crediting the album with "provid[ing] a historical snapshot of England during the run-up to the Summer of Love".  
  3. Social media are a snapshot of our lives; a community we have created on the behaviors of sharing, posting, liking, and communicating.  
  4. Combinations also trigger special modes, including alternative camera angles, a sniper mode, and a snapshot mode which unlocks more in-game secrets.  
  5. These instruments would scan a stained blood smear to find cell nuclei, then take a higher resolution snapshot of the cell to analyze it through densitometry.  

Mere information om snapshot

Andre måder at lære mere om betydningen af det engelske ordet "snapshot" er at søge efter bestemte søgeord, der er relateret til ordet. En af disse er for eksempel at søge efter stavningen af snapshot. En anden ting at gøre er at søge efter definitionen af snapshot for at lære mere om betydningen. Et sidste tip er at bruge antonymer (modsætninger) til snapshot, for at få mere dybdegående information.

Data om snapshot

Nedenfor finder du mere teknisk information om snapshot.

  • Antal tegn: 8
  • Antal konsonanter: 6
  • Antal vokaler: 2

Hvad er synonymer og antonymer?

Et synonym for et ord er blot et andet ord, der kan bruges til at erstatte det oprindelige ord, snap er som et eksempel et synonym for snapshot. Husk dog på, at det måske ikke altid er så nemt bare at erstatte et ord med dets synonym, du skal altid tænke over tekstens nuance. Antonymer på den anden side er modsatte ord, hvilket betyder ord, der er det fuldstændige modsatte af det oprindelige ord.

Giv feedback og datakilder

Vi, der udvikler Engelskesynonymer.dk, håber, at du som besøgende synes om siden og finder den nyttig. Der er lagt en masse arbejde på siden, og vi håber, det viser sig! Hvis du vil give os feedback, uanset om den er positiv eller negativ, så gør det venligst! Du finder en kontaktformular på siden "Om os", som du finder i sidefoden. Der kan du også læse mere om, hvilke datakilder vi har brugt til at samle dataene på denne hjemmeside.