Engelske synonymer logotype.

Engelske synonymer for significant

Nedenfor kan du finde synonymer for det engelske ordet significant, grupperet efter forskellige ordgrupper. Hvis der er nogen antonymer for ordet significant i vores database, vil de også vises ved siden af ​​synonymerne. Hvis vores database også indeholder en (eller flere) oversættelser af ordet på dansk, finder du også disse lige under synonymerne og antonymerne.

Synonymer for significant (tillægsord [adjektiv])

Synonymer for significant (tillægsord [adjektiv])

Synonymer for significant (tillægsord [adjektiv])


Ordet significant på dansk

Nedenfor finder du en (eller flere) oversættelser eller betydninger af det engelske ordet significant på dansk.


Eksempelsætninger for ordet significant

Nedenfor finder du eksempelsætninger for det engelske ordet significant, som betyder sætninger, der viser, hvordan man bruger ordet significant i en sætning. Eksempelsætningerne er samlet fra engelsk Wikipedia og i slutningen af ​​hver sætning finder du et link til den artikel, som eksempelsætningen for significant kommer fra.

  1. A significant portion of the crew, 314 sailors and 124 stokers, were arrested and taken off the ship.  
  2. Iron from the Cuyuna Range also contained significant proportions of manganese, increasing its value.  
  3. The battle took place on 26 May 1524 and resulted in a significant reduction of the Xinca population.  
  4. Johnson's most significant contribution in this area was his promotion of German-language literature.  
  5. RKO's next significant production came in 1998 with Mighty Joe Young, a remake of the 1949 RKO movie.  

Mere information om significant

Andre måder at lære mere om betydningen af det engelske ordet "significant" er at søge efter bestemte søgeord, der er relateret til ordet. En af disse er for eksempel at søge efter stavningen af significant. En anden ting at gøre er at søge efter definitionen af significant for at lære mere om betydningen. Et sidste tip er at bruge antonymer (modsætninger) til significant, for at få mere dybdegående information.

Data om significant

Nedenfor finder du mere teknisk information om significant.

  • Antal tegn: 11
  • Antal konsonanter: 7
  • Antal vokaler: 4

Hvad er synonymer og antonymer?

Et synonym for et ord er blot et andet ord, der kan bruges til at erstatte det oprindelige ord, important er som et eksempel et synonym for significant. Husk dog på, at det måske ikke altid er så nemt bare at erstatte et ord med dets synonym, du skal altid tænke over tekstens nuance. Antonymer på den anden side er modsatte ord, hvilket betyder ord, der er det fuldstændige modsatte af det oprindelige ord.

Giv feedback og datakilder

Vi, der udvikler Engelskesynonymer.dk, håber, at du som besøgende synes om siden og finder den nyttig. Der er lagt en masse arbejde på siden, og vi håber, det viser sig! Hvis du vil give os feedback, uanset om den er positiv eller negativ, så gør det venligst! Du finder en kontaktformular på siden "Om os", som du finder i sidefoden. Der kan du også læse mere om, hvilke datakilder vi har brugt til at samle dataene på denne hjemmeside.