Engelske synonymer logotype.

Engelske synonymer for sensible

Nedenfor kan du finde synonymer for det engelske ordet sensible, grupperet efter forskellige ordgrupper. Hvis der er nogen antonymer for ordet sensible i vores database, vil de også vises ved siden af ​​synonymerne. Hvis vores database også indeholder en (eller flere) oversættelser af ordet på dansk, finder du også disse lige under synonymerne og antonymerne.

Synonymer for sensible (tillægsord [adjektiv])

Synonymer for sensible (tillægsord [adjektiv])

Synonymer for sensible (tillægsord [adjektiv])

Synonymer for sensible (tillægsord [adjektiv])


Ordet sensible på dansk

Nedenfor finder du en (eller flere) oversættelser eller betydninger af det engelske ordet sensible på dansk.


Eksempelsætninger for ordet sensible

Nedenfor finder du eksempelsætninger for det engelske ordet sensible, som betyder sætninger, der viser, hvordan man bruger ordet sensible i en sætning. Eksempelsætningerne er samlet fra engelsk Wikipedia og i slutningen af ​​hver sætning finder du et link til den artikel, som eksempelsætningen for sensible kommer fra.

  1. She admired Johnson greatly and claimed that he was "the most sensible man that I ever saw in my life".  
  2. Though the research proved to team owners that the move was a sensible decision, the banks were not impressed.  
  3. Carlisle and the Powels often dined together and discussed politics; he found them "very agreeable, sensible people".  
  4. The Yellow Cat however made me sensible of his continuing friendship, although I had not been there for eight months".  
  5. I was always very anxious to promote racial harmony, so as soon as people had become more sensible I took advantage of it.  

Mere information om sensible

Andre måder at lære mere om betydningen af det engelske ordet "sensible" er at søge efter bestemte søgeord, der er relateret til ordet. En af disse er for eksempel at søge efter stavningen af sensible. En anden ting at gøre er at søge efter definitionen af sensible for at lære mere om betydningen. Et sidste tip er at bruge antonymer (modsætninger) til sensible, for at få mere dybdegående information.

Data om sensible

Nedenfor finder du mere teknisk information om sensible.

  • Antal tegn: 8
  • Antal konsonanter: 5
  • Antal vokaler: 3

Hvad er synonymer og antonymer?

Et synonym for et ord er blot et andet ord, der kan bruges til at erstatte det oprindelige ord, aware er som et eksempel et synonym for sensible. Husk dog på, at det måske ikke altid er så nemt bare at erstatte et ord med dets synonym, du skal altid tænke over tekstens nuance. Antonymer på den anden side er modsatte ord, hvilket betyder ord, der er det fuldstændige modsatte af det oprindelige ord.

Giv feedback og datakilder

Vi, der udvikler Engelskesynonymer.dk, håber, at du som besøgende synes om siden og finder den nyttig. Der er lagt en masse arbejde på siden, og vi håber, det viser sig! Hvis du vil give os feedback, uanset om den er positiv eller negativ, så gør det venligst! Du finder en kontaktformular på siden "Om os", som du finder i sidefoden. Der kan du også læse mere om, hvilke datakilder vi har brugt til at samle dataene på denne hjemmeside.