Engelske synonymer logotype.

Engelske synonymer for sea

Nedenfor kan du finde synonymer for det engelske ordet sea, grupperet efter forskellige ordgrupper. Hvis der er nogen antonymer for ordet sea i vores database, vil de også vises ved siden af ​​synonymerne. Hvis vores database også indeholder en (eller flere) oversættelser af ordet på dansk, finder du også disse lige under synonymerne og antonymerne.

Synonymer for sea (tillægsord [adjektiv])

Synonymer for sea (navneord [substantiv])


Ordet sea på dansk

Nedenfor finder du en (eller flere) oversættelser eller betydninger af det engelske ordet sea på dansk.


Eksempelsætninger for ordet sea

Nedenfor finder du eksempelsætninger for det engelske ordet sea, som betyder sætninger, der viser, hvordan man bruger ordet sea i en sætning. Eksempelsætningerne er samlet fra engelsk Wikipedia og i slutningen af ​​hver sætning finder du et link til den artikel, som eksempelsætningen for sea kommer fra.

  1. Describing the public sympathy for sea otters that developed from media coverage of the event, a U.S.  
  2. Unlike some other groups of dinosaurs, there appears to be no correlation with distance from the sea.  
  3. The lichen may be found at altitudes ranging from sea level to 2,600 metres (8,500 ft) (in Colombia).  
  4. Some large sea terns, including the sooty and bridled terns, are four or older when they first breed.  
  5. It lies so low that minor fluctuations in sea levels can have a dramatic effect on its geomorphology.  

Mere information om sea

Andre måder at lære mere om betydningen af det engelske ordet "sea" er at søge efter bestemte søgeord, der er relateret til ordet. En af disse er for eksempel at søge efter stavningen af sea. En anden ting at gøre er at søge efter definitionen af sea for at lære mere om betydningen. Et sidste tip er at bruge antonymer (modsætninger) til sea, for at få mere dybdegående information.

Data om sea

Nedenfor finder du mere teknisk information om sea.

  • Antal tegn: 3
  • Antal konsonanter: 1
  • Antal vokaler: 2

Hvad er synonymer og antonymer?

Et synonym for et ord er blot et andet ord, der kan bruges til at erstatte det oprindelige ord, deep-sea er som et eksempel et synonym for sea. Husk dog på, at det måske ikke altid er så nemt bare at erstatte et ord med dets synonym, du skal altid tænke over tekstens nuance. Antonymer på den anden side er modsatte ord, hvilket betyder ord, der er det fuldstændige modsatte af det oprindelige ord.

Giv feedback og datakilder

Vi, der udvikler Engelskesynonymer.dk, håber, at du som besøgende synes om siden og finder den nyttig. Der er lagt en masse arbejde på siden, og vi håber, det viser sig! Hvis du vil give os feedback, uanset om den er positiv eller negativ, så gør det venligst! Du finder en kontaktformular på siden "Om os", som du finder i sidefoden. Der kan du også læse mere om, hvilke datakilder vi har brugt til at samle dataene på denne hjemmeside.