Engelske synonymer logotype.

Engelske synonymer for scholarly

Nedenfor kan du finde synonymer for det engelske ordet scholarly, grupperet efter forskellige ordgrupper. Hvis der er nogen antonymer for ordet scholarly i vores database, vil de også vises ved siden af ​​synonymerne. Hvis vores database også indeholder en (eller flere) oversættelser af ordet på dansk, finder du også disse lige under synonymerne og antonymerne.

Synonymer for scholarly (tillægsord [adjektiv])


Ordet scholarly på dansk

Nedenfor finder du en (eller flere) oversættelser eller betydninger af det engelske ordet scholarly på dansk.


Eksempelsætninger for ordet scholarly

Nedenfor finder du eksempelsætninger for det engelske ordet scholarly, som betyder sætninger, der viser, hvordan man bruger ordet scholarly i en sætning. Eksempelsætningerne er samlet fra engelsk Wikipedia og i slutningen af ​​hver sætning finder du et link til den artikel, som eksempelsætningen for scholarly kommer fra.

  1. The first scholarly publication came in 1955 with a complete new three-volume set edited by Thomas H.  
  2. In addition to writing editorials, Du Bois continued to produce scholarly work at Atlanta University.  
  3. Hand's studious ways resulted in his election to Phi Beta Kappa, an elite society of scholarly students.  
  4. Kirkus Reviews recommended the book to adults and children interested in scholarly dinosaur information.  
  5. As it was, the subsequent popular and scholarly negative verdict was inevitable, if not wholly deserved.  

Mere information om scholarly

Andre måder at lære mere om betydningen af det engelske ordet "scholarly" er at søge efter bestemte søgeord, der er relateret til ordet. En af disse er for eksempel at søge efter stavningen af scholarly. En anden ting at gøre er at søge efter definitionen af scholarly for at lære mere om betydningen. Et sidste tip er at bruge antonymer (modsætninger) til scholarly, for at få mere dybdegående information.

Data om scholarly

Nedenfor finder du mere teknisk information om scholarly.

  • Antal tegn: 9
  • Antal konsonanter: 6
  • Antal vokaler: 3

Hvad er synonymer og antonymer?

Et synonym for et ord er blot et andet ord, der kan bruges til at erstatte det oprindelige ord, academic er som et eksempel et synonym for scholarly. Husk dog på, at det måske ikke altid er så nemt bare at erstatte et ord med dets synonym, du skal altid tænke over tekstens nuance. Antonymer på den anden side er modsatte ord, hvilket betyder ord, der er det fuldstændige modsatte af det oprindelige ord.

Giv feedback og datakilder

Vi, der udvikler Engelskesynonymer.dk, håber, at du som besøgende synes om siden og finder den nyttig. Der er lagt en masse arbejde på siden, og vi håber, det viser sig! Hvis du vil give os feedback, uanset om den er positiv eller negativ, så gør det venligst! Du finder en kontaktformular på siden "Om os", som du finder i sidefoden. Der kan du også læse mere om, hvilke datakilder vi har brugt til at samle dataene på denne hjemmeside.