Engelske synonymer logotype.

Engelske synonymer for satisfying

Nedenfor kan du finde synonymer for det engelske ordet satisfying, grupperet efter forskellige ordgrupper. Hvis der er nogen antonymer for ordet satisfying i vores database, vil de også vises ved siden af ​​synonymerne. Hvis vores database også indeholder en (eller flere) oversættelser af ordet på dansk, finder du også disse lige under synonymerne og antonymerne.

Synonymer for satisfying (tillægsord [adjektiv])

Synonymer for satisfying (tillægsord [adjektiv])

Synonymer for satisfying (tillægsord [adjektiv])


Eksempelsætninger for ordet satisfying

Nedenfor finder du eksempelsætninger for det engelske ordet satisfying, som betyder sætninger, der viser, hvordan man bruger ordet satisfying i en sætning. Eksempelsætningerne er samlet fra engelsk Wikipedia og i slutningen af ​​hver sætning finder du et link til den artikel, som eksempelsætningen for satisfying kommer fra.

  1. IGN DVD called the DVD set "impressive" and said that the series was "a satisfying show that hits its mark".  
  2. Thus, Beatrice was enjoying a satisfying sexual relationship with her popular husband, which Louise was not.  
  3. Bruce Dessau, writing in The Independent, described the casting choice as "a satisfying nod to silent cinema".  
  4. Edge and Wallace thought that the Escape sections were satisfying to solve, while Robinson did not find them fun.  
  5. She made elegant use of the ascending chain condition, and objects satisfying it are named Noetherian in her honor.  

Mere information om satisfying

Andre måder at lære mere om betydningen af det engelske ordet "satisfying" er at søge efter bestemte søgeord, der er relateret til ordet. En af disse er for eksempel at søge efter stavningen af satisfying. En anden ting at gøre er at søge efter definitionen af satisfying for at lære mere om betydningen. Et sidste tip er at bruge antonymer (modsætninger) til satisfying, for at få mere dybdegående information.

Data om satisfying

Nedenfor finder du mere teknisk information om satisfying.

  • Antal tegn: 10
  • Antal konsonanter: 6
  • Antal vokaler: 4

Hvad er synonymer og antonymer?

Et synonym for et ord er blot et andet ord, der kan bruges til at erstatte det oprindelige ord, appreciated er som et eksempel et synonym for satisfying. Husk dog på, at det måske ikke altid er så nemt bare at erstatte et ord med dets synonym, du skal altid tænke over tekstens nuance. Antonymer på den anden side er modsatte ord, hvilket betyder ord, der er det fuldstændige modsatte af det oprindelige ord.

Giv feedback og datakilder

Vi, der udvikler Engelskesynonymer.dk, håber, at du som besøgende synes om siden og finder den nyttig. Der er lagt en masse arbejde på siden, og vi håber, det viser sig! Hvis du vil give os feedback, uanset om den er positiv eller negativ, så gør det venligst! Du finder en kontaktformular på siden "Om os", som du finder i sidefoden. Der kan du også læse mere om, hvilke datakilder vi har brugt til at samle dataene på denne hjemmeside.