Engelske synonymer logotype.

Engelske synonymer for safe

Nedenfor kan du finde synonymer for det engelske ordet safe, grupperet efter forskellige ordgrupper. Hvis der er nogen antonymer for ordet safe i vores database, vil de også vises ved siden af ​​synonymerne. Hvis vores database også indeholder en (eller flere) oversættelser af ordet på dansk, finder du også disse lige under synonymerne og antonymerne.

Synonymer for safe (tillægsord [adjektiv])

Synonymer for safe (tillægsord [adjektiv])

Synonymer for safe (tillægsord [adjektiv])

Synonymer for safe (tillægsord [adjektiv])

Synonymer for safe (navneord [substantiv])


Ordet safe på dansk

Nedenfor finder du en (eller flere) oversættelser eller betydninger af det engelske ordet safe på dansk.


Eksempelsætninger for ordet safe

Nedenfor finder du eksempelsætninger for det engelske ordet safe, som betyder sætninger, der viser, hvordan man bruger ordet safe i en sætning. Eksempelsætningerne er samlet fra engelsk Wikipedia og i slutningen af ​​hver sætning finder du et link til den artikel, som eksempelsætningen for safe kommer fra.

  1. There is a narrow range of effective and safe dosages of lithium thus close monitoring may be needed.  
  2. As you fly back to your base, now safe at last, a feeling of light-hearted exuberance comes over you.  
  3. Additionally, officials required a land survey to determine where structures were safe to be rebuilt.  
  4. Three of his colleagues had comparably small majorities; only Grimond and Hooson were relatively safe.  
  5. The assistants then had to run to a safe distance while seven cameras captured the base's destruction.  

Mere information om safe

Andre måder at lære mere om betydningen af det engelske ordet "safe" er at søge efter bestemte søgeord, der er relateret til ordet. En af disse er for eksempel at søge efter stavningen af safe. En anden ting at gøre er at søge efter definitionen af safe for at lære mere om betydningen. Et sidste tip er at bruge antonymer (modsætninger) til safe, for at få mere dybdegående information.

Data om safe

Nedenfor finder du mere teknisk information om safe.

  • Antal tegn: 4
  • Antal konsonanter: 2
  • Antal vokaler: 2

Hvad er synonymer og antonymer?

Et synonym for et ord er blot et andet ord, der kan bruges til at erstatte det oprindelige ord, dependable er som et eksempel et synonym for safe. Husk dog på, at det måske ikke altid er så nemt bare at erstatte et ord med dets synonym, du skal altid tænke over tekstens nuance. Antonymer på den anden side er modsatte ord, hvilket betyder ord, der er det fuldstændige modsatte af det oprindelige ord.

Giv feedback og datakilder

Vi, der udvikler Engelskesynonymer.dk, håber, at du som besøgende synes om siden og finder den nyttig. Der er lagt en masse arbejde på siden, og vi håber, det viser sig! Hvis du vil give os feedback, uanset om den er positiv eller negativ, så gør det venligst! Du finder en kontaktformular på siden "Om os", som du finder i sidefoden. Der kan du også læse mere om, hvilke datakilder vi har brugt til at samle dataene på denne hjemmeside.