Engelske synonymer logotype.

Engelske synonymer for righteous

Nedenfor kan du finde synonymer for det engelske ordet righteous, grupperet efter forskellige ordgrupper. Hvis der er nogen antonymer for ordet righteous i vores database, vil de også vises ved siden af ​​synonymerne. Hvis vores database også indeholder en (eller flere) oversættelser af ordet på dansk, finder du også disse lige under synonymerne og antonymerne.

Synonymer for righteous (tillægsord [adjektiv])

Synonymer for righteous (tillægsord [adjektiv])


Ordet righteous på dansk

Nedenfor finder du en (eller flere) oversættelser eller betydninger af det engelske ordet righteous på dansk.


Eksempelsætninger for ordet righteous

Nedenfor finder du eksempelsætninger for det engelske ordet righteous, som betyder sætninger, der viser, hvordan man bruger ordet righteous i en sætning. Eksempelsætningerne er samlet fra engelsk Wikipedia og i slutningen af ​​hver sætning finder du et link til den artikel, som eksempelsætningen for righteous kommer fra.

  1. It's time for the people of this area to rise up in righteous indignation at this insult to the city.  
  2. The humblest citizen in all the land, when clad in the armor of a righteous cause, is stronger than all the hosts of error.  
  3. The [Franklin, Louisiana] Planter's Banner exulted, "The prayers of the righteous have at last removed the Congressional curse!  
  4. A review in the magazine Musician said that the song had "searingly righteous lyrics" about the uprising that "cut to the bone".  
  5. She stated that Mandela's "strength has come from God" and that "God uses people to do his work even if they are not righteous.".  

Mere information om righteous

Andre måder at lære mere om betydningen af det engelske ordet "righteous" er at søge efter bestemte søgeord, der er relateret til ordet. En af disse er for eksempel at søge efter stavningen af righteous. En anden ting at gøre er at søge efter definitionen af righteous for at lære mere om betydningen. Et sidste tip er at bruge antonymer (modsætninger) til righteous, for at få mere dybdegående information.

Data om righteous

Nedenfor finder du mere teknisk information om righteous.

  • Antal tegn: 9
  • Antal konsonanter: 5
  • Antal vokaler: 4

Hvad er synonymer og antonymer?

Et synonym for et ord er blot et andet ord, der kan bruges til at erstatte det oprindelige ord, good er som et eksempel et synonym for righteous. Husk dog på, at det måske ikke altid er så nemt bare at erstatte et ord med dets synonym, du skal altid tænke over tekstens nuance. Antonymer på den anden side er modsatte ord, hvilket betyder ord, der er det fuldstændige modsatte af det oprindelige ord.

Giv feedback og datakilder

Vi, der udvikler Engelskesynonymer.dk, håber, at du som besøgende synes om siden og finder den nyttig. Der er lagt en masse arbejde på siden, og vi håber, det viser sig! Hvis du vil give os feedback, uanset om den er positiv eller negativ, så gør det venligst! Du finder en kontaktformular på siden "Om os", som du finder i sidefoden. Der kan du også læse mere om, hvilke datakilder vi har brugt til at samle dataene på denne hjemmeside.