Engelske synonymer logotype.

Engelske synonymer for reliable

Nedenfor kan du finde synonymer for det engelske ordet reliable, grupperet efter forskellige ordgrupper. Hvis der er nogen antonymer for ordet reliable i vores database, vil de også vises ved siden af ​​synonymerne. Hvis vores database også indeholder en (eller flere) oversættelser af ordet på dansk, finder du også disse lige under synonymerne og antonymerne.

Synonymer for reliable (tillægsord [adjektiv])

Synonymer for reliable (tillægsord [adjektiv])

Synonymer for reliable (tillægsord [adjektiv])


Ordet reliable på dansk

Nedenfor finder du en (eller flere) oversættelser eller betydninger af det engelske ordet reliable på dansk.


Eksempelsætninger for ordet reliable

Nedenfor finder du eksempelsætninger for det engelske ordet reliable, som betyder sætninger, der viser, hvordan man bruger ordet reliable i en sætning. Eksempelsætningerne er samlet fra engelsk Wikipedia og i slutningen af ​​hver sætning finder du et link til den artikel, som eksempelsætningen for reliable kommer fra.

  1. These were reliable and robust weapons, but their effectiveness was severely reduced in poor weather.  
  2. It is a much more complete and reliable text and was reprinted in 1609 (Q3), 1622 (Q4) and 1637 (Q5).  
  3. The M113s also proved less mechanically reliable than the newer ASLAVs, which were also better armed.  
  4. The observer there is a careful, reliable man and there is no reason to doubt that the light existed.  
  5. However, it is not universally reliable, so people can overlook challenges to their existing beliefs.  

Mere information om reliable

Andre måder at lære mere om betydningen af det engelske ordet "reliable" er at søge efter bestemte søgeord, der er relateret til ordet. En af disse er for eksempel at søge efter stavningen af reliable. En anden ting at gøre er at søge efter definitionen af reliable for at lære mere om betydningen. Et sidste tip er at bruge antonymer (modsætninger) til reliable, for at få mere dybdegående information.

Data om reliable

Nedenfor finder du mere teknisk information om reliable.

  • Antal tegn: 8
  • Antal konsonanter: 4
  • Antal vokaler: 4

Hvad er synonymer og antonymer?

Et synonym for et ord er blot et andet ord, der kan bruges til at erstatte det oprindelige ord, authentic er som et eksempel et synonym for reliable. Husk dog på, at det måske ikke altid er så nemt bare at erstatte et ord med dets synonym, du skal altid tænke over tekstens nuance. Antonymer på den anden side er modsatte ord, hvilket betyder ord, der er det fuldstændige modsatte af det oprindelige ord.

Giv feedback og datakilder

Vi, der udvikler Engelskesynonymer.dk, håber, at du som besøgende synes om siden og finder den nyttig. Der er lagt en masse arbejde på siden, og vi håber, det viser sig! Hvis du vil give os feedback, uanset om den er positiv eller negativ, så gør det venligst! Du finder en kontaktformular på siden "Om os", som du finder i sidefoden. Der kan du også læse mere om, hvilke datakilder vi har brugt til at samle dataene på denne hjemmeside.