Engelske synonymer logotype.

Engelske synonymer for reasoned

Nedenfor kan du finde synonymer for det engelske ordet reasoned, grupperet efter forskellige ordgrupper. Hvis der er nogen antonymer for ordet reasoned i vores database, vil de også vises ved siden af ​​synonymerne. Hvis vores database også indeholder en (eller flere) oversættelser af ordet på dansk, finder du også disse lige under synonymerne og antonymerne.

Synonymer for reasoned (tillægsord [adjektiv])

Synonymer for reasoned (tillægsord [adjektiv])


Eksempelsætninger for ordet reasoned

Nedenfor finder du eksempelsætninger for det engelske ordet reasoned, som betyder sætninger, der viser, hvordan man bruger ordet reasoned i en sætning. Eksempelsætningerne er samlet fra engelsk Wikipedia og i slutningen af ​​hver sætning finder du et link til den artikel, som eksempelsætningen for reasoned kommer fra.

  1. He tried to enforce strict impartiality in its pages and a reasoned assessment of various ideologies.  
  2. He reasoned that as Diệm used the arms against his own people, Washington also shared responsibility.  
  3. He reasoned that its presence would give additional punch to the German thrust through the Monastir Gap.  
  4. This, they reasoned, would require an even thicker rachis, evidence for which has not yet been presented.  
  5. They reasoned that as the Americans were funding Tung's men, they must have been involved in the attacks.  

Mere information om reasoned

Andre måder at lære mere om betydningen af det engelske ordet "reasoned" er at søge efter bestemte søgeord, der er relateret til ordet. En af disse er for eksempel at søge efter stavningen af reasoned. En anden ting at gøre er at søge efter definitionen af reasoned for at lære mere om betydningen. Et sidste tip er at bruge antonymer (modsætninger) til reasoned, for at få mere dybdegående information.

Data om reasoned

Nedenfor finder du mere teknisk information om reasoned.

  • Antal tegn: 8
  • Antal konsonanter: 4
  • Antal vokaler: 4

Hvad er synonymer og antonymer?

Et synonym for et ord er blot et andet ord, der kan bruges til at erstatte det oprindelige ord, considered er som et eksempel et synonym for reasoned. Husk dog på, at det måske ikke altid er så nemt bare at erstatte et ord med dets synonym, du skal altid tænke over tekstens nuance. Antonymer på den anden side er modsatte ord, hvilket betyder ord, der er det fuldstændige modsatte af det oprindelige ord.

Giv feedback og datakilder

Vi, der udvikler Engelskesynonymer.dk, håber, at du som besøgende synes om siden og finder den nyttig. Der er lagt en masse arbejde på siden, og vi håber, det viser sig! Hvis du vil give os feedback, uanset om den er positiv eller negativ, så gør det venligst! Du finder en kontaktformular på siden "Om os", som du finder i sidefoden. Der kan du også læse mere om, hvilke datakilder vi har brugt til at samle dataene på denne hjemmeside.