Engelske synonymer logotype.

Engelske synonymer for reasonable

Nedenfor kan du finde synonymer for det engelske ordet reasonable, grupperet efter forskellige ordgrupper. Hvis der er nogen antonymer for ordet reasonable i vores database, vil de også vises ved siden af ​​synonymerne. Hvis vores database også indeholder en (eller flere) oversættelser af ordet på dansk, finder du også disse lige under synonymerne og antonymerne.

Synonymer for reasonable (tillægsord [adjektiv])

Synonymer for reasonable (tillægsord [adjektiv])

Synonymer for reasonable (tillægsord [adjektiv])


Ordet reasonable på dansk

Nedenfor finder du en (eller flere) oversættelser eller betydninger af det engelske ordet reasonable på dansk.


Eksempelsætninger for ordet reasonable

Nedenfor finder du eksempelsætninger for det engelske ordet reasonable, som betyder sætninger, der viser, hvordan man bruger ordet reasonable i en sætning. Eksempelsætningerne er samlet fra engelsk Wikipedia og i slutningen af ​​hver sætning finder du et link til den artikel, som eksempelsætningen for reasonable kommer fra.

  1. With time, he matured, eventually being regarded by his peers as a very reasonable and honest person.  
  2. Paul argued that a more reasonable body mass estimate for the Munich specimen is about 140 g (4.9 oz).  
  3. Malkmus recalls, "It was pretty reasonable to be able to make a single for $1,000, so we decided to go for it.  
  4. When the company replied that the content was reasonable, Lucasfilm Games submitted Maniac Mansion for approval.  
  5. Of the 30 cases, sixteen were fully investigated, and eleven of these could be proved beyond a reasonable doubt.  

Mere information om reasonable

Andre måder at lære mere om betydningen af det engelske ordet "reasonable" er at søge efter bestemte søgeord, der er relateret til ordet. En af disse er for eksempel at søge efter stavningen af reasonable. En anden ting at gøre er at søge efter definitionen af reasonable for at lære mere om betydningen. Et sidste tip er at bruge antonymer (modsætninger) til reasonable, for at få mere dybdegående information.

Data om reasonable

Nedenfor finder du mere teknisk information om reasonable.

  • Antal tegn: 10
  • Antal konsonanter: 5
  • Antal vokaler: 5

Hvad er synonymer og antonymer?

Et synonym for et ord er blot et andet ord, der kan bruges til at erstatte det oprindelige ord, fair er som et eksempel et synonym for reasonable. Husk dog på, at det måske ikke altid er så nemt bare at erstatte et ord med dets synonym, du skal altid tænke over tekstens nuance. Antonymer på den anden side er modsatte ord, hvilket betyder ord, der er det fuldstændige modsatte af det oprindelige ord.

Giv feedback og datakilder

Vi, der udvikler Engelskesynonymer.dk, håber, at du som besøgende synes om siden og finder den nyttig. Der er lagt en masse arbejde på siden, og vi håber, det viser sig! Hvis du vil give os feedback, uanset om den er positiv eller negativ, så gør det venligst! Du finder en kontaktformular på siden "Om os", som du finder i sidefoden. Der kan du også læse mere om, hvilke datakilder vi har brugt til at samle dataene på denne hjemmeside.