Engelske synonymer logotype.

Engelske synonymer for radiating

Nedenfor kan du finde synonymer for det engelske ordet radiating, grupperet efter forskellige ordgrupper. Hvis der er nogen antonymer for ordet radiating i vores database, vil de også vises ved siden af ​​synonymerne. Hvis vores database også indeholder en (eller flere) oversættelser af ordet på dansk, finder du også disse lige under synonymerne og antonymerne.

Synonymer for radiating (tillægsord [adjektiv])


Eksempelsætninger for ordet radiating

Nedenfor finder du eksempelsætninger for det engelske ordet radiating, som betyder sætninger, der viser, hvordan man bruger ordet radiating i en sætning. Eksempelsætningerne er samlet fra engelsk Wikipedia og i slutningen af ​​hver sætning finder du et link til den artikel, som eksempelsætningen for radiating kommer fra.

  1. The smooth brown fruit, known as a cypsela, is 2 to 3 mm long with the pappus radiating from one end.  
  2. Flowering plants were greatly radiating, with the first grasses appearing by the end of the Cretaceous.  
  3. Around this time, Cretoxyrhina coexisted with a radiating increase in diversity of fauna like mosasaurs.  
  4. As the cars arrived in 1978 and 1979, Amtrak put them into use on short-haul routes radiating from Chicago.  
  5. The other meteor showers radiating from Auriga are far less prominent and capricious than the Alpha Aurigids.  

Mere information om radiating

Andre måder at lære mere om betydningen af det engelske ordet "radiating" er at søge efter bestemte søgeord, der er relateret til ordet. En af disse er for eksempel at søge efter stavningen af radiating. En anden ting at gøre er at søge efter definitionen af radiating for at lære mere om betydningen. Et sidste tip er at bruge antonymer (modsætninger) til radiating, for at få mere dybdegående information.

Data om radiating

Nedenfor finder du mere teknisk information om radiating.

  • Antal tegn: 9
  • Antal konsonanter: 5
  • Antal vokaler: 4

Hvad er synonymer og antonymer?

Et synonym for et ord er blot et andet ord, der kan bruges til at erstatte det oprindelige ord, divergent er som et eksempel et synonym for radiating. Husk dog på, at det måske ikke altid er så nemt bare at erstatte et ord med dets synonym, du skal altid tænke over tekstens nuance. Antonymer på den anden side er modsatte ord, hvilket betyder ord, der er det fuldstændige modsatte af det oprindelige ord.

Giv feedback og datakilder

Vi, der udvikler Engelskesynonymer.dk, håber, at du som besøgende synes om siden og finder den nyttig. Der er lagt en masse arbejde på siden, og vi håber, det viser sig! Hvis du vil give os feedback, uanset om den er positiv eller negativ, så gør det venligst! Du finder en kontaktformular på siden "Om os", som du finder i sidefoden. Der kan du også læse mere om, hvilke datakilder vi har brugt til at samle dataene på denne hjemmeside.