Engelske synonymer logotype.

Engelske synonymer for quadrate

Nedenfor kan du finde synonymer for det engelske ordet quadrate, grupperet efter forskellige ordgrupper. Hvis der er nogen antonymer for ordet quadrate i vores database, vil de også vises ved siden af ​​synonymerne. Hvis vores database også indeholder en (eller flere) oversættelser af ordet på dansk, finder du også disse lige under synonymerne og antonymerne.

Synonymer for quadrate (tillægsord [adjektiv])


Eksempelsætninger for ordet quadrate

Nedenfor finder du eksempelsætninger for det engelske ordet quadrate, som betyder sætninger, der viser, hvordan man bruger ordet quadrate i en sætning. Eksempelsætningerne er samlet fra engelsk Wikipedia og i slutningen af ​​hver sætning finder du et link til den artikel, som eksempelsætningen for quadrate kommer fra.

  1. The adductor muscle of the jaw appears to have attached to the quadrate instead of the supratemporal fenestra.  
  2. When viewed from the side, the quadrate bone, which connected to the lower jaw to form the jaw joint, was C-shaped.  
  3. The shaft of the quadrate bone in the skull also straightened in adults, and the tips of their lower jaws became more downturned.  
  4. The quadrate did not have a concavity on the hind-side, an ancestral condition otherwise only known in Tazoudasaurus among sauropods.  
  5. The quadrate bone at the back of the skull was 44 cm (17 in) long, and had two pneumatic (air-filled) foramina (holes) on the inner side.  

Mere information om quadrate

Andre måder at lære mere om betydningen af det engelske ordet "quadrate" er at søge efter bestemte søgeord, der er relateret til ordet. En af disse er for eksempel at søge efter stavningen af quadrate. En anden ting at gøre er at søge efter definitionen af quadrate for at lære mere om betydningen. Et sidste tip er at bruge antonymer (modsætninger) til quadrate, for at få mere dybdegående information.

Data om quadrate

Nedenfor finder du mere teknisk information om quadrate.

  • Antal tegn: 8
  • Antal konsonanter: 4
  • Antal vokaler: 4

Hvad er synonymer og antonymer?

Et synonym for et ord er blot et andet ord, der kan bruges til at erstatte det oprindelige ord, square er som et eksempel et synonym for quadrate. Husk dog på, at det måske ikke altid er så nemt bare at erstatte et ord med dets synonym, du skal altid tænke over tekstens nuance. Antonymer på den anden side er modsatte ord, hvilket betyder ord, der er det fuldstændige modsatte af det oprindelige ord.

Giv feedback og datakilder

Vi, der udvikler Engelskesynonymer.dk, håber, at du som besøgende synes om siden og finder den nyttig. Der er lagt en masse arbejde på siden, og vi håber, det viser sig! Hvis du vil give os feedback, uanset om den er positiv eller negativ, så gør det venligst! Du finder en kontaktformular på siden "Om os", som du finder i sidefoden. Der kan du også læse mere om, hvilke datakilder vi har brugt til at samle dataene på denne hjemmeside.