Engelske synonymer logotype.

Engelske synonymer for public square

Nedenfor kan du finde synonymer for den engelske udtrykket public square, grupperet efter forskellige ordgrupper. Hvis der er nogen antonymer for udtrykket public square i vores database, vil de også vises ved siden af ​​synonymerne. Hvis vores database også indeholder en (eller flere) oversættelser af udtrykket på dansk, finder du også disse lige under synonymerne og antonymerne.

Synonymer for public square (navneord [substantiv])

Synonymer for public square (navneord [substantiv])


Eksempelsætninger for udtrykket public square

Nedenfor finder du eksempelsætninger for den engelske udtrykket public square, som betyder sætninger, der viser, hvordan man bruger udtrykket public square i en sætning. Eksempelsætningerne er samlet fra engelsk Wikipedia og i slutningen af ​​hver sætning finder du et link til den artikel, som eksempelsætningen for public square kommer fra.

  1. Literary Hall was built upon a land lot designated "Lot 56" to the immediate west of the public square of Romney.  
  2. However, Bullmer, who is having an affair with Jane, is stabbed to death while waiting for his lover in a public square.  
  3. Bullmer's death in a public square was shot at a shopping precinct called "Le Terrazze" in Rome's Casal Palocco residential neighbourhood.  
  4. The Hasmonean constructions were, in turn, flattened to create a public square fronting the main gates to the Temple platform during the Herodian renovations.  
  5. The scheme includes apartments, shops and eating places and will create a new public square linking it to the nearby Altrincham Interchange, which underwent a £19million refurbishment in 2015.  

Mere information om public square

Andre måder at lære mere om betydningen af den engelske udtrykket "public square" er at søge efter bestemte søgeord, der er relateret til ordet. En af disse er for eksempel at søge efter stavningen af public square. En anden ting at gøre er at søge efter definitionen af public square for at lære mere om betydningen. Et sidste tip er at bruge antonymer (modsætninger) til public square, for at få mere dybdegående information.

Data om public square

Nedenfor finder du mere teknisk information om public square.

  • Antal tegn: 13 (12 ekskl. mellemrum)
  • Antal konsonanter: 7
  • Antal vokaler: 5

Hvad er synonymer og antonymer?

Et synonym for et ord er blot et andet ord, der kan bruges til at erstatte det oprindelige ord, agora er som et eksempel et synonym for public square. Husk dog på, at det måske ikke altid er så nemt bare at erstatte et ord med dets synonym, du skal altid tænke over tekstens nuance. Antonymer på den anden side er modsatte ord, hvilket betyder ord, der er det fuldstændige modsatte af det oprindelige ord.

Giv feedback og datakilder

Vi, der udvikler Engelskesynonymer.dk, håber, at du som besøgende synes om siden og finder den nyttig. Der er lagt en masse arbejde på siden, og vi håber, det viser sig! Hvis du vil give os feedback, uanset om den er positiv eller negativ, så gør det venligst! Du finder en kontaktformular på siden "Om os", som du finder i sidefoden. Der kan du også læse mere om, hvilke datakilder vi har brugt til at samle dataene på denne hjemmeside.