Engelske synonymer logotype.

Engelske synonymer for psychometry

Nedenfor kan du finde synonymer for det engelske ordet psychometry, grupperet efter forskellige ordgrupper. Hvis der er nogen antonymer for ordet psychometry i vores database, vil de også vises ved siden af ​​synonymerne. Hvis vores database også indeholder en (eller flere) oversættelser af ordet på dansk, finder du også disse lige under synonymerne og antonymerne.

Synonymer for psychometry (navneord [substantiv])


Eksempelsætninger for ordet psychometry

Nedenfor finder du eksempelsætninger for det engelske ordet psychometry, som betyder sætninger, der viser, hvordan man bruger ordet psychometry i en sætning. Eksempelsætningerne er samlet fra engelsk Wikipedia og i slutningen af ​​hver sætning finder du et link til den artikel, som eksempelsætningen for psychometry kommer fra.

  1. At New Age events psychometry has claimed to help visitors "meet the dearly departed" (a form of spiritualism).  
  2. Proponents of psychometry have argued that psychic detectives have been used by law enforcement agencies on specific cases.  
  3. Skeptics explain alleged successes of psychometry by cold reading and confirmation bias.Skeptic Robert Todd Carroll describes psychometry as a pseudoscience.  
  4. Buchanan continued to promote psychometry throughout his life and his followers believed that it would revolutionize science in a comprehensive way as "the dawn of a new civilization".  
  5. In the later nineteenth century demonstrations of psychometry became a popular part of stage acts and séances; with participants providing a personal object for "reading" by a medium or psychic.  

Mere information om psychometry

Andre måder at lære mere om betydningen af det engelske ordet "psychometry" er at søge efter bestemte søgeord, der er relateret til ordet. En af disse er for eksempel at søge efter stavningen af psychometry. En anden ting at gøre er at søge efter definitionen af psychometry for at lære mere om betydningen. Et sidste tip er at bruge antonymer (modsætninger) til psychometry, for at få mere dybdegående information.

Data om psychometry

Nedenfor finder du mere teknisk information om psychometry.

  • Antal tegn: 11
  • Antal konsonanter: 7
  • Antal vokaler: 4

Hvad er synonymer og antonymer?

Et synonym for et ord er blot et andet ord, der kan bruges til at erstatte det oprindelige ord, psychometrics er som et eksempel et synonym for psychometry. Husk dog på, at det måske ikke altid er så nemt bare at erstatte et ord med dets synonym, du skal altid tænke over tekstens nuance. Antonymer på den anden side er modsatte ord, hvilket betyder ord, der er det fuldstændige modsatte af det oprindelige ord.

Giv feedback og datakilder

Vi, der udvikler Engelskesynonymer.dk, håber, at du som besøgende synes om siden og finder den nyttig. Der er lagt en masse arbejde på siden, og vi håber, det viser sig! Hvis du vil give os feedback, uanset om den er positiv eller negativ, så gør det venligst! Du finder en kontaktformular på siden "Om os", som du finder i sidefoden. Der kan du også læse mere om, hvilke datakilder vi har brugt til at samle dataene på denne hjemmeside.