Engelske synonymer logotype.

Engelske synonymer for prick

Nedenfor kan du finde synonymer for det engelske ordet prick, grupperet efter forskellige ordgrupper. Hvis der er nogen antonymer for ordet prick i vores database, vil de også vises ved siden af ​​synonymerne. Hvis vores database også indeholder en (eller flere) oversættelser af ordet på dansk, finder du også disse lige under synonymerne og antonymerne.

Synonymer for prick (navneord [substantiv])

Synonymer for prick (udsagnsord [verbum])

Synonymer for prick (navneord [substantiv])

Synonymer for prick (udsagnsord [verbum])

Synonymer for prick (udsagnsord [verbum])

Synonymer for prick (udsagnsord [verbum])

Synonymer for prick (udsagnsord [verbum])

Synonymer for prick (udsagnsord [verbum])


Eksempelsætninger for ordet prick

Nedenfor finder du eksempelsætninger for det engelske ordet prick, som betyder sætninger, der viser, hvordan man bruger ordet prick i en sætning. Eksempelsætningerne er samlet fra engelsk Wikipedia og i slutningen af ​​hver sætning finder du et link til den artikel, som eksempelsætningen for prick kommer fra.

  1. The charge loaded, the fourth would prick the bagged charge through the vent hole, and fill the vent with powder.  
  2. Each line of text is ruled, only as far as the inner vertical lines, and there are prick marks where the horizontal lines meet the verticals.  
  3. Instead, he carved the relief directly, even marking the surface to simulate the prick marks that would have been left by the pointing machine.  

Mere information om prick

Andre måder at lære mere om betydningen af det engelske ordet "prick" er at søge efter bestemte søgeord, der er relateret til ordet. En af disse er for eksempel at søge efter stavningen af prick. En anden ting at gøre er at søge efter definitionen af prick for at lære mere om betydningen. Et sidste tip er at bruge antonymer (modsætninger) til prick, for at få mere dybdegående information.

Data om prick

Nedenfor finder du mere teknisk information om prick.

  • Antal tegn: 5
  • Antal konsonanter: 4
  • Antal vokaler: 1

Hvad er synonymer og antonymer?

Et synonym for et ord er blot et andet ord, der kan bruges til at erstatte det oprindelige ord, incision er som et eksempel et synonym for prick. Husk dog på, at det måske ikke altid er så nemt bare at erstatte et ord med dets synonym, du skal altid tænke over tekstens nuance. Antonymer på den anden side er modsatte ord, hvilket betyder ord, der er det fuldstændige modsatte af det oprindelige ord.

Giv feedback og datakilder

Vi, der udvikler Engelskesynonymer.dk, håber, at du som besøgende synes om siden og finder den nyttig. Der er lagt en masse arbejde på siden, og vi håber, det viser sig! Hvis du vil give os feedback, uanset om den er positiv eller negativ, så gør det venligst! Du finder en kontaktformular på siden "Om os", som du finder i sidefoden. Der kan du også læse mere om, hvilke datakilder vi har brugt til at samle dataene på denne hjemmeside.