Engelske synonymer logotype.

Engelske synonymer for postgraduate

Nedenfor kan du finde synonymer for det engelske ordet postgraduate, grupperet efter forskellige ordgrupper. Hvis der er nogen antonymer for ordet postgraduate i vores database, vil de også vises ved siden af ​​synonymerne. Hvis vores database også indeholder en (eller flere) oversættelser af ordet på dansk, finder du også disse lige under synonymerne og antonymerne.

Synonymer for postgraduate (tillægsord [adjektiv])

Synonymer for postgraduate (navneord [substantiv])


Eksempelsætninger for ordet postgraduate

Nedenfor finder du eksempelsætninger for det engelske ordet postgraduate, som betyder sætninger, der viser, hvordan man bruger ordet postgraduate i en sætning. Eksempelsætningerne er samlet fra engelsk Wikipedia og i slutningen af ​​hver sætning finder du et link til den artikel, som eksempelsætningen for postgraduate kommer fra.

  1. She received her postgraduate diploma in landscape architecture from the University of Gloucestershire.  
  2. The National Institute of Design, Hyderabad (NID-H), will offer undergraduate and postgraduate courses from 2015.  
  3. She was the first in this role to have a postgraduate degree and her own professional career up to the time of entering the White House.  
  4. Despite his disappointing degree result, Burgess returned to Cambridge in October 1933 as a postgraduate student and teaching assistant.  
  5. He has also served on the technical committee on developing curricula for postgraduate training in nuclear science and engineering sponsored by NAEC.  

Mere information om postgraduate

Andre måder at lære mere om betydningen af det engelske ordet "postgraduate" er at søge efter bestemte søgeord, der er relateret til ordet. En af disse er for eksempel at søge efter stavningen af postgraduate. En anden ting at gøre er at søge efter definitionen af postgraduate for at lære mere om betydningen. Et sidste tip er at bruge antonymer (modsætninger) til postgraduate, for at få mere dybdegående information.

Data om postgraduate

Nedenfor finder du mere teknisk information om postgraduate.

  • Antal tegn: 12
  • Antal konsonanter: 7
  • Antal vokaler: 5

Hvad er synonymer og antonymer?

Et synonym for et ord er blot et andet ord, der kan bruges til at erstatte det oprindelige ord, graduate er som et eksempel et synonym for postgraduate. Husk dog på, at det måske ikke altid er så nemt bare at erstatte et ord med dets synonym, du skal altid tænke over tekstens nuance. Antonymer på den anden side er modsatte ord, hvilket betyder ord, der er det fuldstændige modsatte af det oprindelige ord.

Giv feedback og datakilder

Vi, der udvikler Engelskesynonymer.dk, håber, at du som besøgende synes om siden og finder den nyttig. Der er lagt en masse arbejde på siden, og vi håber, det viser sig! Hvis du vil give os feedback, uanset om den er positiv eller negativ, så gør det venligst! Du finder en kontaktformular på siden "Om os", som du finder i sidefoden. Der kan du også læse mere om, hvilke datakilder vi har brugt til at samle dataene på denne hjemmeside.