Engelske synonymer logotype.

Engelske synonymer for plume

Nedenfor kan du finde synonymer for det engelske ordet plume, grupperet efter forskellige ordgrupper. Hvis der er nogen antonymer for ordet plume i vores database, vil de også vises ved siden af ​​synonymerne. Hvis vores database også indeholder en (eller flere) oversættelser af ordet på dansk, finder du også disse lige under synonymerne og antonymerne.

Synonymer for plume (navneord [substantiv])

Synonymer for plume (udsagnsord [verbum])

Synonymer for plume (udsagnsord [verbum])

Synonymer for plume (udsagnsord [verbum])

Synonymer for plume (udsagnsord [verbum])


Ordet plume på dansk

Nedenfor finder du en (eller flere) oversættelser eller betydninger af det engelske ordet plume på dansk.


Eksempelsætninger for ordet plume

Nedenfor finder du eksempelsætninger for det engelske ordet plume, som betyder sætninger, der viser, hvordan man bruger ordet plume i en sætning. Eksempelsætningerne er samlet fra engelsk Wikipedia og i slutningen af ​​hver sætning finder du et link til den artikel, som eksempelsætningen for plume kommer fra.

  1. The storm brought a plume of warm air, and two stations recorded a high temperature of 66 °F (19 °C).  
  2. This would be tested horizontally, with a scrubber to remove fission products from the exhaust plume.  
  3. Cassini performed a flyby on October 28, 2015, passing as close as 49 km (30 mi) and through a plume.  
  4. Hydrothermal plume surveys confirmed changes in the energy, and dissolved minerals emanating from Lōʻihi.  
  5. As a suspected part of the Iceland plume, this island is unlikely to disappear entirely in the near future.  

Mere information om plume

Andre måder at lære mere om betydningen af det engelske ordet "plume" er at søge efter bestemte søgeord, der er relateret til ordet. En af disse er for eksempel at søge efter stavningen af plume. En anden ting at gøre er at søge efter definitionen af plume for at lære mere om betydningen. Et sidste tip er at bruge antonymer (modsætninger) til plume, for at få mere dybdegående information.

Data om plume

Nedenfor finder du mere teknisk information om plume.

  • Antal tegn: 5
  • Antal konsonanter: 3
  • Antal vokaler: 2

Hvad er synonymer og antonymer?

Et synonym for et ord er blot et andet ord, der kan bruges til at erstatte det oprindelige ord, feather er som et eksempel et synonym for plume. Husk dog på, at det måske ikke altid er så nemt bare at erstatte et ord med dets synonym, du skal altid tænke over tekstens nuance. Antonymer på den anden side er modsatte ord, hvilket betyder ord, der er det fuldstændige modsatte af det oprindelige ord.

Giv feedback og datakilder

Vi, der udvikler Engelskesynonymer.dk, håber, at du som besøgende synes om siden og finder den nyttig. Der er lagt en masse arbejde på siden, og vi håber, det viser sig! Hvis du vil give os feedback, uanset om den er positiv eller negativ, så gør det venligst! Du finder en kontaktformular på siden "Om os", som du finder i sidefoden. Der kan du også læse mere om, hvilke datakilder vi har brugt til at samle dataene på denne hjemmeside.