Engelske synonymer logotype.

Engelske synonymer for plumage

Nedenfor kan du finde synonymer for det engelske ordet plumage, grupperet efter forskellige ordgrupper. Hvis der er nogen antonymer for ordet plumage i vores database, vil de også vises ved siden af ​​synonymerne. Hvis vores database også indeholder en (eller flere) oversættelser af ordet på dansk, finder du også disse lige under synonymerne og antonymerne.

Synonymer for plumage (navneord [substantiv])


Eksempelsætninger for ordet plumage

Nedenfor finder du eksempelsætninger for det engelske ordet plumage, som betyder sætninger, der viser, hvordan man bruger ordet plumage i en sætning. Eksempelsætningerne er samlet fra engelsk Wikipedia og i slutningen af ​​hver sætning finder du et link til den artikel, som eksempelsætningen for plumage kommer fra.

  1. The male is easily distinguished by the bright orange-red plumage of the throat, breast, and abdomen.  
  2. A rather large duck breed, the Aylesbury duck has pure white plumage and bright orange legs and feet.  
  3. They are popular with birdwatchers because of their bright plumage and the difficulty in seeing them.  
  4. The surviving specimen is 32 cm (13 in) long, and has very dark, brownish plumage with a green gloss.  
  5. They have grey-brown plumage of shaggy appearance; the shafts and the tips of the feathers are black.  

Mere information om plumage

Andre måder at lære mere om betydningen af det engelske ordet "plumage" er at søge efter bestemte søgeord, der er relateret til ordet. En af disse er for eksempel at søge efter stavningen af plumage. En anden ting at gøre er at søge efter definitionen af plumage for at lære mere om betydningen. Et sidste tip er at bruge antonymer (modsætninger) til plumage, for at få mere dybdegående information.

Data om plumage

Nedenfor finder du mere teknisk information om plumage.

  • Antal tegn: 7
  • Antal konsonanter: 4
  • Antal vokaler: 3

Hvad er synonymer og antonymer?

Et synonym for et ord er blot et andet ord, der kan bruges til at erstatte det oprindelige ord, feather er som et eksempel et synonym for plumage. Husk dog på, at det måske ikke altid er så nemt bare at erstatte et ord med dets synonym, du skal altid tænke over tekstens nuance. Antonymer på den anden side er modsatte ord, hvilket betyder ord, der er det fuldstændige modsatte af det oprindelige ord.

Giv feedback og datakilder

Vi, der udvikler Engelskesynonymer.dk, håber, at du som besøgende synes om siden og finder den nyttig. Der er lagt en masse arbejde på siden, og vi håber, det viser sig! Hvis du vil give os feedback, uanset om den er positiv eller negativ, så gør det venligst! Du finder en kontaktformular på siden "Om os", som du finder i sidefoden. Der kan du også læse mere om, hvilke datakilder vi har brugt til at samle dataene på denne hjemmeside.