Engelske synonymer logotype.

Engelske synonymer for phone

Nedenfor kan du finde synonymer for det engelske ordet phone, grupperet efter forskellige ordgrupper. Hvis der er nogen antonymer for ordet phone i vores database, vil de også vises ved siden af ​​synonymerne. Hvis vores database også indeholder en (eller flere) oversættelser af ordet på dansk, finder du også disse lige under synonymerne og antonymerne.

Synonymer for phone (navneord [substantiv])

Synonymer for phone (navneord [substantiv])

Synonymer for phone (navneord [substantiv])

Synonymer for phone (udsagnsord [verbum])


Ordet phone på dansk

Nedenfor finder du en (eller flere) oversættelser eller betydninger af det engelske ordet phone på dansk.


Eksempelsætninger for ordet phone

Nedenfor finder du eksempelsætninger for det engelske ordet phone, som betyder sætninger, der viser, hvordan man bruger ordet phone i en sætning. Eksempelsætningerne er samlet fra engelsk Wikipedia og i slutningen af ​​hver sætning finder du et link til den artikel, som eksempelsætningen for phone kommer fra.

  1. By 4:00 am Drion had managed to contact the Aga Khan, who told him to phone the Gardaí straight away.  
  2. The same value-adding abilities and limitations as the aforementioned watches and mobile phone apply.  
  3. Honey and Avirgan stated that upon reaching the station Ojok placed two phone calls to Dar es Salaam.  
  4. Dark Horse worked with Galoob to ship comic shop-locator phone numbers and preview-URLs with figurines.  
  5. The mobile phone covers were specifically designed for Nokia models 3310 and 3330, and iPhone 4 and 4S.  

Mere information om phone

Andre måder at lære mere om betydningen af det engelske ordet "phone" er at søge efter bestemte søgeord, der er relateret til ordet. En af disse er for eksempel at søge efter stavningen af phone. En anden ting at gøre er at søge efter definitionen af phone for at lære mere om betydningen. Et sidste tip er at bruge antonymer (modsætninger) til phone, for at få mere dybdegående information.

Data om phone

Nedenfor finder du mere teknisk information om phone.

  • Antal tegn: 5
  • Antal konsonanter: 3
  • Antal vokaler: 2

Hvad er synonymer og antonymer?

Et synonym for et ord er blot et andet ord, der kan bruges til at erstatte det oprindelige ord, earphone er som et eksempel et synonym for phone. Husk dog på, at det måske ikke altid er så nemt bare at erstatte et ord med dets synonym, du skal altid tænke over tekstens nuance. Antonymer på den anden side er modsatte ord, hvilket betyder ord, der er det fuldstændige modsatte af det oprindelige ord.

Giv feedback og datakilder

Vi, der udvikler Engelskesynonymer.dk, håber, at du som besøgende synes om siden og finder den nyttig. Der er lagt en masse arbejde på siden, og vi håber, det viser sig! Hvis du vil give os feedback, uanset om den er positiv eller negativ, så gør det venligst! Du finder en kontaktformular på siden "Om os", som du finder i sidefoden. Der kan du også læse mere om, hvilke datakilder vi har brugt til at samle dataene på denne hjemmeside.