Engelske synonymer logotype.

Engelske synonymer for petroleum

Nedenfor kan du finde synonymer for det engelske ordet petroleum, grupperet efter forskellige ordgrupper. Hvis der er nogen antonymer for ordet petroleum i vores database, vil de også vises ved siden af ​​synonymerne. Hvis vores database også indeholder en (eller flere) oversættelser af ordet på dansk, finder du også disse lige under synonymerne og antonymerne.

Synonymer for petroleum (navneord [substantiv])


Ordet petroleum på dansk

Nedenfor finder du en (eller flere) oversættelser eller betydninger af det engelske ordet petroleum på dansk.


Eksempelsætninger for ordet petroleum

Nedenfor finder du eksempelsætninger for det engelske ordet petroleum, som betyder sætninger, der viser, hvordan man bruger ordet petroleum i en sætning. Eksempelsætningerne er samlet fra engelsk Wikipedia og i slutningen af ​​hver sætning finder du et link til den artikel, som eksempelsætningen for petroleum kommer fra.

  1. Port-en-Bessin was operated as a bulk petroleum terminal, servicing both the British and American forces.  
  2. While preening in an effort to clean themselves, they may ingest harmfully large amounts of the petroleum.  
  3. The cemetery is located within the grounds of a PTT petroleum complex; permission is needed to gain access.  
  4. Ahidjo pursued an economic policy of planned liberalism, prioritising cash crops and petroleum development.  
  5. ONUC intelligence observed limited stockpiles of ammunition, petroleum, oil, and lubricants at a few airfields.  

Mere information om petroleum

Andre måder at lære mere om betydningen af det engelske ordet "petroleum" er at søge efter bestemte søgeord, der er relateret til ordet. En af disse er for eksempel at søge efter stavningen af petroleum. En anden ting at gøre er at søge efter definitionen af petroleum for at lære mere om betydningen. Et sidste tip er at bruge antonymer (modsætninger) til petroleum, for at få mere dybdegående information.

Data om petroleum

Nedenfor finder du mere teknisk information om petroleum.

  • Antal tegn: 9
  • Antal konsonanter: 5
  • Antal vokaler: 4

Hvad er synonymer og antonymer?

Et synonym for et ord er blot et andet ord, der kan bruges til at erstatte det oprindelige ord, crude oil er som et eksempel et synonym for petroleum. Husk dog på, at det måske ikke altid er så nemt bare at erstatte et ord med dets synonym, du skal altid tænke over tekstens nuance. Antonymer på den anden side er modsatte ord, hvilket betyder ord, der er det fuldstændige modsatte af det oprindelige ord.

Giv feedback og datakilder

Vi, der udvikler Engelskesynonymer.dk, håber, at du som besøgende synes om siden og finder den nyttig. Der er lagt en masse arbejde på siden, og vi håber, det viser sig! Hvis du vil give os feedback, uanset om den er positiv eller negativ, så gør det venligst! Du finder en kontaktformular på siden "Om os", som du finder i sidefoden. Der kan du også læse mere om, hvilke datakilder vi har brugt til at samle dataene på denne hjemmeside.