Engelske synonymer logotype.

Engelske synonymer for palm tree

Nedenfor kan du finde synonymer for den engelske udtrykket palm tree, grupperet efter forskellige ordgrupper. Hvis der er nogen antonymer for udtrykket palm tree i vores database, vil de også vises ved siden af ​​synonymerne. Hvis vores database også indeholder en (eller flere) oversættelser af udtrykket på dansk, finder du også disse lige under synonymerne og antonymerne.

Synonymer for palm tree (navneord [substantiv])


Udtrykket palm tree på dansk

Nedenfor finder du en (eller flere) oversættelser eller betydninger af den engelske udtrykket palm tree på dansk.


Eksempelsætninger for udtrykket palm tree

Nedenfor finder du eksempelsætninger for den engelske udtrykket palm tree, som betyder sætninger, der viser, hvordan man bruger udtrykket palm tree i en sætning. Eksempelsætningerne er samlet fra engelsk Wikipedia og i slutningen af ​​hver sætning finder du et link til den artikel, som eksempelsætningen for palm tree kommer fra.

  1. Breen suggests that the branch is from a palm tree, and that this is in tribute to deSaussure, a South Carolinian.  
  2. This did not satisfy Houston, who was also unhappy about the shape of the palm tree on the coin, and Beach modified the design again.  
  3. Roof cavities in houses may be used, and in the tropics, the crown of a palm tree or the ceiling of a verandah can serve as a nest site.  
  4. The tree was another source of official displeasure; officials decided it was a palm tree and incorrectly believed Jefferson could not have been growing such a thing.  

Mere information om palm tree

Andre måder at lære mere om betydningen af den engelske udtrykket "palm tree" er at søge efter bestemte søgeord, der er relateret til ordet. En af disse er for eksempel at søge efter stavningen af palm tree. En anden ting at gøre er at søge efter definitionen af palm tree for at lære mere om betydningen. Et sidste tip er at bruge antonymer (modsætninger) til palm tree, for at få mere dybdegående information.

Data om palm tree

Nedenfor finder du mere teknisk information om palm tree.

  • Antal tegn: 9 (8 ekskl. mellemrum)
  • Antal konsonanter: 5
  • Antal vokaler: 3

Hvad er synonymer og antonymer?

Et synonym for et ord er blot et andet ord, der kan bruges til at erstatte det oprindelige ord, palm er som et eksempel et synonym for palm tree. Husk dog på, at det måske ikke altid er så nemt bare at erstatte et ord med dets synonym, du skal altid tænke over tekstens nuance. Antonymer på den anden side er modsatte ord, hvilket betyder ord, der er det fuldstændige modsatte af det oprindelige ord.

Giv feedback og datakilder

Vi, der udvikler Engelskesynonymer.dk, håber, at du som besøgende synes om siden og finder den nyttig. Der er lagt en masse arbejde på siden, og vi håber, det viser sig! Hvis du vil give os feedback, uanset om den er positiv eller negativ, så gør det venligst! Du finder en kontaktformular på siden "Om os", som du finder i sidefoden. Der kan du også læse mere om, hvilke datakilder vi har brugt til at samle dataene på denne hjemmeside.