Engelske synonymer logotype.

Engelske synonymer for paid

Nedenfor kan du finde synonymer for det engelske ordet paid, grupperet efter forskellige ordgrupper. Hvis der er nogen antonymer for ordet paid i vores database, vil de også vises ved siden af ​​synonymerne. Hvis vores database også indeholder en (eller flere) oversættelser af ordet på dansk, finder du også disse lige under synonymerne og antonymerne.

Synonymer for paid (tillægsord [adjektiv])

Synonymer for paid (tillægsord [adjektiv])

Synonymer for paid (tillægsord [adjektiv])


Eksempelsætninger for ordet paid

Nedenfor finder du eksempelsætninger for det engelske ordet paid, som betyder sætninger, der viser, hvordan man bruger ordet paid i en sætning. Eksempelsætningerne er samlet fra engelsk Wikipedia og i slutningen af ​​hver sætning finder du et link til den artikel, som eksempelsætningen for paid kommer fra.

  1. He paid me more nobly than any other person has done; and his memory I shall ever hold in reverence".  
  2. The Prince of Wales paid many attentions to Kalākaua, hoping to sway him away from the United States.  
  3. They were sold at a 4 per cent discount, paid 5 per cent interest and were due for repayment in 1908.  
  4. Awarded the Navy Cross (America's second highest decoration) for their actions, the trio paid dearly.  
  5. An additional $49,509.83 was paid to the University of Chicago for the restoration of its facilities.  

Mere information om paid

Andre måder at lære mere om betydningen af det engelske ordet "paid" er at søge efter bestemte søgeord, der er relateret til ordet. En af disse er for eksempel at søge efter stavningen af paid. En anden ting at gøre er at søge efter definitionen af paid for at lære mere om betydningen. Et sidste tip er at bruge antonymer (modsætninger) til paid, for at få mere dybdegående information.

Data om paid

Nedenfor finder du mere teknisk information om paid.

  • Antal tegn: 4
  • Antal konsonanter: 2
  • Antal vokaler: 2

Hvad er synonymer og antonymer?

Et synonym for et ord er blot et andet ord, der kan bruges til at erstatte det oprindelige ord, cashed er som et eksempel et synonym for paid. Husk dog på, at det måske ikke altid er så nemt bare at erstatte et ord med dets synonym, du skal altid tænke over tekstens nuance. Antonymer på den anden side er modsatte ord, hvilket betyder ord, der er det fuldstændige modsatte af det oprindelige ord.

Giv feedback og datakilder

Vi, der udvikler Engelskesynonymer.dk, håber, at du som besøgende synes om siden og finder den nyttig. Der er lagt en masse arbejde på siden, og vi håber, det viser sig! Hvis du vil give os feedback, uanset om den er positiv eller negativ, så gør det venligst! Du finder en kontaktformular på siden "Om os", som du finder i sidefoden. Der kan du også læse mere om, hvilke datakilder vi har brugt til at samle dataene på denne hjemmeside.