Engelske synonymer logotype.

Engelske synonymer for oestrus

Nedenfor kan du finde synonymer for det engelske ordet oestrus, grupperet efter forskellige ordgrupper. Hvis der er nogen antonymer for ordet oestrus i vores database, vil de også vises ved siden af ​​synonymerne. Hvis vores database også indeholder en (eller flere) oversættelser af ordet på dansk, finder du også disse lige under synonymerne og antonymerne.

Synonymer for oestrus (navneord [substantiv])

Synonymer for oestrus (navneord [substantiv])


Eksempelsætninger for ordet oestrus

Nedenfor finder du eksempelsætninger for det engelske ordet oestrus, som betyder sætninger, der viser, hvordan man bruger ordet oestrus i en sætning. Eksempelsætningerne er samlet fra engelsk Wikipedia og i slutningen af ​​hver sætning finder du et link til den artikel, som eksempelsætningen for oestrus kommer fra.

  1. Females can reproduce throughout the year and experience oestrus cycling approximately every 15 days.  
  2. Females in oestrus tend to hold their heads further back than usual and commonly display tremors and spasms.  
  3. Copulation can take place on land or in the water, and a pair will mate one to four times during an oestrus period.  
  4. A cow in oestrus releases chemical signals (pheromones) in her urine and vaginal secretions to signal her readiness to mate.  
  5. Springbok mate year-round, though females are more likely to enter oestrus during the rainy season, when food is more plentiful.  

Mere information om oestrus

Andre måder at lære mere om betydningen af det engelske ordet "oestrus" er at søge efter bestemte søgeord, der er relateret til ordet. En af disse er for eksempel at søge efter stavningen af oestrus. En anden ting at gøre er at søge efter definitionen af oestrus for at lære mere om betydningen. Et sidste tip er at bruge antonymer (modsætninger) til oestrus, for at få mere dybdegående information.

Data om oestrus

Nedenfor finder du mere teknisk information om oestrus.

  • Antal tegn: 7
  • Antal konsonanter: 4
  • Antal vokaler: 3

Hvad er synonymer og antonymer?

Et synonym for et ord er blot et andet ord, der kan bruges til at erstatte det oprindelige ord, estrus er som et eksempel et synonym for oestrus. Husk dog på, at det måske ikke altid er så nemt bare at erstatte et ord med dets synonym, du skal altid tænke over tekstens nuance. Antonymer på den anden side er modsatte ord, hvilket betyder ord, der er det fuldstændige modsatte af det oprindelige ord.

Giv feedback og datakilder

Vi, der udvikler Engelskesynonymer.dk, håber, at du som besøgende synes om siden og finder den nyttig. Der er lagt en masse arbejde på siden, og vi håber, det viser sig! Hvis du vil give os feedback, uanset om den er positiv eller negativ, så gør det venligst! Du finder en kontaktformular på siden "Om os", som du finder i sidefoden. Der kan du også læse mere om, hvilke datakilder vi har brugt til at samle dataene på denne hjemmeside.