Engelske synonymer logotype.

Engelske synonymer for misunderstanding

Nedenfor kan du finde synonymer for det engelske ordet misunderstanding, grupperet efter forskellige ordgrupper. Hvis der er nogen antonymer for ordet misunderstanding i vores database, vil de også vises ved siden af ​​synonymerne. Hvis vores database også indeholder en (eller flere) oversættelser af ordet på dansk, finder du også disse lige under synonymerne og antonymerne.

Synonymer for misunderstanding (navneord [substantiv])

Synonymer for misunderstanding (navneord [substantiv])


Eksempelsætninger for ordet misunderstanding

Nedenfor finder du eksempelsætninger for det engelske ordet misunderstanding, som betyder sætninger, der viser, hvordan man bruger ordet misunderstanding i en sætning. Eksempelsætningerne er samlet fra engelsk Wikipedia og i slutningen af ​​hver sætning finder du et link til den artikel, som eksempelsætningen for misunderstanding kommer fra.

  1. An echo chamber of climate-denying blogs and media has further fomented misunderstanding of climate change.  
  2. Buchanan apologized for the misunderstanding, but the event portended a poor relationship between the two men.  
  3. By the end of the decade, some misunderstanding brought an end to his formerly close friendship with the King.  
  4. Considering the "quaintness" of James's spoken English there may have been some misunderstanding on both sides.  
  5. And I found other people misunderstanding what I myself was saying when I was saying something pointed and direct".  

Mere information om misunderstanding

Andre måder at lære mere om betydningen af det engelske ordet "misunderstanding" er at søge efter bestemte søgeord, der er relateret til ordet. En af disse er for eksempel at søge efter stavningen af misunderstanding. En anden ting at gøre er at søge efter definitionen af misunderstanding for at lære mere om betydningen. Et sidste tip er at bruge antonymer (modsætninger) til misunderstanding, for at få mere dybdegående information.

Data om misunderstanding

Nedenfor finder du mere teknisk information om misunderstanding.

  • Antal tegn: 16
  • Antal konsonanter: 11
  • Antal vokaler: 5

Hvad er synonymer og antonymer?

Et synonym for et ord er blot et andet ord, der kan bruges til at erstatte det oprindelige ord, misinterpretation er som et eksempel et synonym for misunderstanding. Husk dog på, at det måske ikke altid er så nemt bare at erstatte et ord med dets synonym, du skal altid tænke over tekstens nuance. Antonymer på den anden side er modsatte ord, hvilket betyder ord, der er det fuldstændige modsatte af det oprindelige ord.

Giv feedback og datakilder

Vi, der udvikler Engelskesynonymer.dk, håber, at du som besøgende synes om siden og finder den nyttig. Der er lagt en masse arbejde på siden, og vi håber, det viser sig! Hvis du vil give os feedback, uanset om den er positiv eller negativ, så gør det venligst! Du finder en kontaktformular på siden "Om os", som du finder i sidefoden. Der kan du også læse mere om, hvilke datakilder vi har brugt til at samle dataene på denne hjemmeside.