Engelske synonymer logotype.

Engelske synonymer for mistake

Nedenfor kan du finde synonymer for det engelske ordet mistake, grupperet efter forskellige ordgrupper. Hvis der er nogen antonymer for ordet mistake i vores database, vil de også vises ved siden af ​​synonymerne. Hvis vores database også indeholder en (eller flere) oversættelser af ordet på dansk, finder du også disse lige under synonymerne og antonymerne.

Synonymer for mistake (navneord [substantiv])

Synonymer for mistake (navneord [substantiv])

Synonymer for mistake (navneord [substantiv])

Synonymer for mistake (udsagnsord [verbum])

Synonymer for mistake (udsagnsord [verbum])


Ordet mistake på dansk

Nedenfor finder du en (eller flere) oversættelser eller betydninger af det engelske ordet mistake på dansk.


Eksempelsætninger for ordet mistake

Nedenfor finder du eksempelsætninger for det engelske ordet mistake, som betyder sætninger, der viser, hvordan man bruger ordet mistake i en sætning. Eksempelsætningerne er samlet fra engelsk Wikipedia og i slutningen af ​​hver sætning finder du et link til den artikel, som eksempelsætningen for mistake kommer fra.

  1. Dow believed the attack to be a mistake, and delayed his units' participation until later in the day.  
  2. Blender asked Bowie in 2002 whether he still believed his public declaration was his biggest mistake.  
  3. They fell behind in the second minute by conceding a goal to Nkiru Okosieme after a defensive mistake.  
  4. However, he goes on to say: "It would be a mistake to insist too much on this aspect of the movie....".  
  5. He later admitted that this was a mistake, costing him the services of key personnel for several weeks.  

Mere information om mistake

Andre måder at lære mere om betydningen af det engelske ordet "mistake" er at søge efter bestemte søgeord, der er relateret til ordet. En af disse er for eksempel at søge efter stavningen af mistake. En anden ting at gøre er at søge efter definitionen af mistake for at lære mere om betydningen. Et sidste tip er at bruge antonymer (modsætninger) til mistake, for at få mere dybdegående information.

Data om mistake

Nedenfor finder du mere teknisk information om mistake.

  • Antal tegn: 7
  • Antal konsonanter: 4
  • Antal vokaler: 3

Hvad er synonymer og antonymer?

Et synonym for et ord er blot et andet ord, der kan bruges til at erstatte det oprindelige ord, error er som et eksempel et synonym for mistake. Husk dog på, at det måske ikke altid er så nemt bare at erstatte et ord med dets synonym, du skal altid tænke over tekstens nuance. Antonymer på den anden side er modsatte ord, hvilket betyder ord, der er det fuldstændige modsatte af det oprindelige ord.

Giv feedback og datakilder

Vi, der udvikler Engelskesynonymer.dk, håber, at du som besøgende synes om siden og finder den nyttig. Der er lagt en masse arbejde på siden, og vi håber, det viser sig! Hvis du vil give os feedback, uanset om den er positiv eller negativ, så gør det venligst! Du finder en kontaktformular på siden "Om os", som du finder i sidefoden. Der kan du også læse mere om, hvilke datakilder vi har brugt til at samle dataene på denne hjemmeside.