Engelske synonymer logotype.

Engelske synonymer for liege

Nedenfor kan du finde synonymer for det engelske ordet liege, grupperet efter forskellige ordgrupper. Hvis der er nogen antonymer for ordet liege i vores database, vil de også vises ved siden af ​​synonymerne. Hvis vores database også indeholder en (eller flere) oversættelser af ordet på dansk, finder du også disse lige under synonymerne og antonymerne.

Synonymer for liege (tillægsord [adjektiv])

Synonymer for liege (navneord [substantiv])

Synonymer for liege (navneord [substantiv])

Synonymer for liege (navneord [substantiv])


Eksempelsætninger for ordet liege

Nedenfor finder du eksempelsætninger for det engelske ordet liege, som betyder sætninger, der viser, hvordan man bruger ordet liege i en sætning. Eksempelsætningerne er samlet fra engelsk Wikipedia og i slutningen af ​​hver sætning finder du et link til den artikel, som eksempelsætningen for liege kommer fra.

  1. Most of the common soldiers found it difficult to fight for a liege whom they distrusted, and some lords believed that their situation might improve if Richard were dethroned.  
  2. This was in addition to the ransoms extracted from the French captives for their release, which was due to the individuals who had captured them, shared with their liege lords.  
  3. Barrow suggested that the settlement may be identified with the follower of Walter fitz Alan, Lord of Kyle and Strathgryfe (and liege lord of Robert Croc), named Nigel de Cotentin.  

Mere information om liege

Andre måder at lære mere om betydningen af det engelske ordet "liege" er at søge efter bestemte søgeord, der er relateret til ordet. En af disse er for eksempel at søge efter stavningen af liege. En anden ting at gøre er at søge efter definitionen af liege for at lære mere om betydningen. Et sidste tip er at bruge antonymer (modsætninger) til liege, for at få mere dybdegående information.

Data om liege

Nedenfor finder du mere teknisk information om liege.

  • Antal tegn: 5
  • Antal konsonanter: 2
  • Antal vokaler: 3

Hvad er synonymer og antonymer?

Et synonym for et ord er blot et andet ord, der kan bruges til at erstatte det oprindelige ord, loyal er som et eksempel et synonym for liege. Husk dog på, at det måske ikke altid er så nemt bare at erstatte et ord med dets synonym, du skal altid tænke over tekstens nuance. Antonymer på den anden side er modsatte ord, hvilket betyder ord, der er det fuldstændige modsatte af det oprindelige ord.

Giv feedback og datakilder

Vi, der udvikler Engelskesynonymer.dk, håber, at du som besøgende synes om siden og finder den nyttig. Der er lagt en masse arbejde på siden, og vi håber, det viser sig! Hvis du vil give os feedback, uanset om den er positiv eller negativ, så gør det venligst! Du finder en kontaktformular på siden "Om os", som du finder i sidefoden. Der kan du også læse mere om, hvilke datakilder vi har brugt til at samle dataene på denne hjemmeside.