Engelske synonymer logotype.

Engelske synonymer for level-headed

Nedenfor kan du finde synonymer for det engelske ordet level-headed, grupperet efter forskellige ordgrupper. Hvis der er nogen antonymer for ordet level-headed i vores database, vil de også vises ved siden af ​​synonymerne. Hvis vores database også indeholder en (eller flere) oversættelser af ordet på dansk, finder du også disse lige under synonymerne og antonymerne.

Synonymer for level-headed (tillægsord [adjektiv])


Ordet level-headed på dansk

Nedenfor finder du en (eller flere) oversættelser eller betydninger af det engelske ordet level-headed på dansk.


Eksempelsætninger for ordet level-headed

Nedenfor finder du eksempelsætninger for det engelske ordet level-headed, som betyder sætninger, der viser, hvordan man bruger ordet level-headed i en sætning. Eksempelsætningerne er samlet fra engelsk Wikipedia og i slutningen af ​​hver sætning finder du et link til den artikel, som eksempelsætningen for level-headed kommer fra.

  1. Craig, regarded as a personable, level-headed and well-educated man, was seen as an investment in the future.  
  2. The Empress chose Maria to accompany her because "Olga's spirits were too low" and level-headed Tatiana was needed to take care of Alexei.  

Mere information om level-headed

Andre måder at lære mere om betydningen af det engelske ordet "level-headed" er at søge efter bestemte søgeord, der er relateret til ordet. En af disse er for eksempel at søge efter stavningen af level-headed. En anden ting at gøre er at søge efter definitionen af level-headed for at lære mere om betydningen. Et sidste tip er at bruge antonymer (modsætninger) til level-headed, for at få mere dybdegående information.

Data om level-headed

Nedenfor finder du mere teknisk information om level-headed.

  • Antal tegn: 12
  • Antal konsonanter: 6
  • Antal vokaler: 6

Hvad er synonymer og antonymer?

Et synonym for et ord er blot et andet ord, der kan bruges til at erstatte det oprindelige ord, healthy er som et eksempel et synonym for level-headed. Husk dog på, at det måske ikke altid er så nemt bare at erstatte et ord med dets synonym, du skal altid tænke over tekstens nuance. Antonymer på den anden side er modsatte ord, hvilket betyder ord, der er det fuldstændige modsatte af det oprindelige ord.

Giv feedback og datakilder

Vi, der udvikler Engelskesynonymer.dk, håber, at du som besøgende synes om siden og finder den nyttig. Der er lagt en masse arbejde på siden, og vi håber, det viser sig! Hvis du vil give os feedback, uanset om den er positiv eller negativ, så gør det venligst! Du finder en kontaktformular på siden "Om os", som du finder i sidefoden. Der kan du også læse mere om, hvilke datakilder vi har brugt til at samle dataene på denne hjemmeside.