Engelske synonymer logotype.

Engelske synonymer for legal

Nedenfor kan du finde synonymer for det engelske ordet legal, grupperet efter forskellige ordgrupper. Hvis der er nogen antonymer for ordet legal i vores database, vil de også vises ved siden af ​​synonymerne. Hvis vores database også indeholder en (eller flere) oversættelser af ordet på dansk, finder du også disse lige under synonymerne og antonymerne.

Synonymer for legal (tillægsord [adjektiv])

Synonymer for legal (tillægsord [adjektiv])

Synonymer for legal (tillægsord [adjektiv])

Synonymer for legal (tillægsord [adjektiv])

Synonymer for legal (tillægsord [adjektiv])


Ordet legal på dansk

Nedenfor finder du en (eller flere) oversættelser eller betydninger af det engelske ordet legal på dansk.


Eksempelsætninger for ordet legal

Nedenfor finder du eksempelsætninger for det engelske ordet legal, som betyder sætninger, der viser, hvordan man bruger ordet legal i en sætning. Eksempelsætningerne er samlet fra engelsk Wikipedia og i slutningen af ​​hver sætning finder du et link til den artikel, som eksempelsætningen for legal kommer fra.

  1. As of August 2011, there is a lawsuit in progress to determine the legal holder of the PRE stud book.  
  2. The court held, controversially, that the plaintiffs did not have a legal right to television signal.  
  3. Dunham and Wood suggested that Edward's deposition was forced by political rather than legal factors.  
  4. In May 2005, Armstrong became involved in a legal dispute with Mark Sizemore, his barber of 20 years.  
  5. Plymouth women enjoyed extensive property and legal rights, unlike European women who had few rights.  

Mere information om legal

Andre måder at lære mere om betydningen af det engelske ordet "legal" er at søge efter bestemte søgeord, der er relateret til ordet. En af disse er for eksempel at søge efter stavningen af legal. En anden ting at gøre er at søge efter definitionen af legal for at lære mere om betydningen. Et sidste tip er at bruge antonymer (modsætninger) til legal, for at få mere dybdegående information.

Data om legal

Nedenfor finder du mere teknisk information om legal.

  • Antal tegn: 5
  • Antal konsonanter: 3
  • Antal vokaler: 2

Hvad er synonymer og antonymer?

Et synonym for et ord er blot et andet ord, der kan bruges til at erstatte det oprindelige ord, collection er som et eksempel et synonym for legal. Husk dog på, at det måske ikke altid er så nemt bare at erstatte et ord med dets synonym, du skal altid tænke over tekstens nuance. Antonymer på den anden side er modsatte ord, hvilket betyder ord, der er det fuldstændige modsatte af det oprindelige ord.

Giv feedback og datakilder

Vi, der udvikler Engelskesynonymer.dk, håber, at du som besøgende synes om siden og finder den nyttig. Der er lagt en masse arbejde på siden, og vi håber, det viser sig! Hvis du vil give os feedback, uanset om den er positiv eller negativ, så gør det venligst! Du finder en kontaktformular på siden "Om os", som du finder i sidefoden. Der kan du også læse mere om, hvilke datakilder vi har brugt til at samle dataene på denne hjemmeside.