Engelske synonymer logotype.

Engelske synonymer for le

Nedenfor kan du finde synonymer for det engelske ordet le, grupperet efter forskellige ordgrupper. Hvis der er nogen antonymer for ordet le i vores database, vil de også vises ved siden af ​​synonymerne. Hvis vores database også indeholder en (eller flere) oversættelser af ordet på dansk, finder du også disse lige under synonymerne og antonymerne.

Synonymer for le (navneord [substantiv])


Eksempelsætninger for ordet le

Nedenfor finder du eksempelsætninger for det engelske ordet le, som betyder sætninger, der viser, hvordan man bruger ordet le i en sætning. Eksempelsætningerne er samlet fra engelsk Wikipedia og i slutningen af ​​hver sætning finder du et link til den artikel, som eksempelsætningen for le kommer fra.

  1. The piece was titled La Liberté éclairant le monde, the French version of the statue's announced name.  
  2. He attempted to have Henry le Despenser, the anti-Lancastrian bishop of Norwich, impeached as a rebel.  
  3. The band continued to tour and released Trompe le Monde in 1991, their final album before their break-up.  
  4. Monseigneur le Prince d'Orange, a short treatise, perhaps by one of William's tutors, Constantijn Huygens.  
  5. Outside, a chorus and procession announces the arrival of the toreador Escamillo ("Vivat, vivat le Toréro").  

Mere information om le

Andre måder at lære mere om betydningen af det engelske ordet "le" er at søge efter bestemte søgeord, der er relateret til ordet. En af disse er for eksempel at søge efter stavningen af le. En anden ting at gøre er at søge efter definitionen af le for at lære mere om betydningen. Et sidste tip er at bruge antonymer (modsætninger) til le, for at få mere dybdegående information.

Data om le

Nedenfor finder du mere teknisk information om le.

  • Antal tegn: 2
  • Antal konsonanter: 1
  • Antal vokaler: 1

Hvad er synonymer og antonymer?

Et synonym for et ord er blot et andet ord, der kan bruges til at erstatte det oprindelige ord, lupus erythematosus er som et eksempel et synonym for le. Husk dog på, at det måske ikke altid er så nemt bare at erstatte et ord med dets synonym, du skal altid tænke over tekstens nuance. Antonymer på den anden side er modsatte ord, hvilket betyder ord, der er det fuldstændige modsatte af det oprindelige ord.

Giv feedback og datakilder

Vi, der udvikler Engelskesynonymer.dk, håber, at du som besøgende synes om siden og finder den nyttig. Der er lagt en masse arbejde på siden, og vi håber, det viser sig! Hvis du vil give os feedback, uanset om den er positiv eller negativ, så gør det venligst! Du finder en kontaktformular på siden "Om os", som du finder i sidefoden. Der kan du også læse mere om, hvilke datakilder vi har brugt til at samle dataene på denne hjemmeside.