Engelske synonymer logotype.

Engelske synonymer for lawful

Nedenfor kan du finde synonymer for det engelske ordet lawful, grupperet efter forskellige ordgrupper. Hvis der er nogen antonymer for ordet lawful i vores database, vil de også vises ved siden af ​​synonymerne. Hvis vores database også indeholder en (eller flere) oversættelser af ordet på dansk, finder du også disse lige under synonymerne og antonymerne.

Synonymer for lawful (tillægsord [adjektiv])

Synonymer for lawful (tillægsord [adjektiv])

Synonymer for lawful (tillægsord [adjektiv])

Synonymer for lawful (tillægsord [adjektiv])


Ordet lawful på dansk

Nedenfor finder du en (eller flere) oversættelser eller betydninger af det engelske ordet lawful på dansk.


Eksempelsætninger for ordet lawful

Nedenfor finder du eksempelsætninger for det engelske ordet lawful, som betyder sætninger, der viser, hvordan man bruger ordet lawful i en sætning. Eksempelsætningerne er samlet fra engelsk Wikipedia og i slutningen af ​​hver sætning finder du et link til den artikel, som eksempelsætningen for lawful kommer fra.

  1. In hindsight, according to Simpson, it is doubtful whether the charge and eventual sentence were lawful.  
  2. The great principles of American liberty are still the lawful inheritance of this people, and ever should be.  
  3. Between 1982 and 1987, McCain had received $112,000 in lawful political contributions from Charles Keating Jr.  
  4. Henry's Italian supporters acknowledged Theoderic as the lawful pope, but Henry did not make contact with him.  
  5. The next day, two of Hathaway's neighbours posted bonds guaranteeing that no lawful claims impeded the marriage.  

Mere information om lawful

Andre måder at lære mere om betydningen af det engelske ordet "lawful" er at søge efter bestemte søgeord, der er relateret til ordet. En af disse er for eksempel at søge efter stavningen af lawful. En anden ting at gøre er at søge efter definitionen af lawful for at lære mere om betydningen. Et sidste tip er at bruge antonymer (modsætninger) til lawful, for at få mere dybdegående information.

Data om lawful

Nedenfor finder du mere teknisk information om lawful.

  • Antal tegn: 6
  • Antal konsonanter: 4
  • Antal vokaler: 2

Hvad er synonymer og antonymer?

Et synonym for et ord er blot et andet ord, der kan bruges til at erstatte det oprindelige ord, law-abiding er som et eksempel et synonym for lawful. Husk dog på, at det måske ikke altid er så nemt bare at erstatte et ord med dets synonym, du skal altid tænke over tekstens nuance. Antonymer på den anden side er modsatte ord, hvilket betyder ord, der er det fuldstændige modsatte af det oprindelige ord.

Giv feedback og datakilder

Vi, der udvikler Engelskesynonymer.dk, håber, at du som besøgende synes om siden og finder den nyttig. Der er lagt en masse arbejde på siden, og vi håber, det viser sig! Hvis du vil give os feedback, uanset om den er positiv eller negativ, så gør det venligst! Du finder en kontaktformular på siden "Om os", som du finder i sidefoden. Der kan du også læse mere om, hvilke datakilder vi har brugt til at samle dataene på denne hjemmeside.