Engelske synonymer logotype.

Engelske synonymer for lame

Nedenfor kan du finde synonymer for det engelske ordet lame, grupperet efter forskellige ordgrupper. Hvis der er nogen antonymer for ordet lame i vores database, vil de også vises ved siden af ​​synonymerne. Hvis vores database også indeholder en (eller flere) oversættelser af ordet på dansk, finder du også disse lige under synonymerne og antonymerne.

Synonymer for lame (tillægsord [adjektiv])

Synonymer for lame (tillægsord [adjektiv])

Synonymer for lame (navneord [substantiv])

Synonymer for lame (udsagnsord [verbum])


Eksempelsætninger for ordet lame

Nedenfor finder du eksempelsætninger for det engelske ordet lame, som betyder sætninger, der viser, hvordan man bruger ordet lame i en sætning. Eksempelsætningerne er samlet fra engelsk Wikipedia og i slutningen af ​​hver sætning finder du et link til den artikel, som eksempelsætningen for lame kommer fra.

  1. McGowan was a lame duck in office; Lieutenant Governor Gary had been elected to fill his seat effective August 1, 1894.  
  2. Three weeks after the election, Breckinridge returned to Washington, D.C., to preside over the Senate's lame duck session.  
  3. Senate failed to pass the final bill, which caused the bill to die in the closing days of the lame duck legislative session.  
  4. He rejoined his brigade at Anzac on 8 June but the wound had not fully healed and he was lame, walking with the aid of a stick.  

Mere information om lame

Andre måder at lære mere om betydningen af det engelske ordet "lame" er at søge efter bestemte søgeord, der er relateret til ordet. En af disse er for eksempel at søge efter stavningen af lame. En anden ting at gøre er at søge efter definitionen af lame for at lære mere om betydningen. Et sidste tip er at bruge antonymer (modsætninger) til lame, for at få mere dybdegående information.

Data om lame

Nedenfor finder du mere teknisk information om lame.

  • Antal tegn: 4
  • Antal konsonanter: 2
  • Antal vokaler: 2

Hvad er synonymer og antonymer?

Et synonym for et ord er blot et andet ord, der kan bruges til at erstatte det oprindelige ord, crippled er som et eksempel et synonym for lame. Husk dog på, at det måske ikke altid er så nemt bare at erstatte et ord med dets synonym, du skal altid tænke over tekstens nuance. Antonymer på den anden side er modsatte ord, hvilket betyder ord, der er det fuldstændige modsatte af det oprindelige ord.

Giv feedback og datakilder

Vi, der udvikler Engelskesynonymer.dk, håber, at du som besøgende synes om siden og finder den nyttig. Der er lagt en masse arbejde på siden, og vi håber, det viser sig! Hvis du vil give os feedback, uanset om den er positiv eller negativ, så gør det venligst! Du finder en kontaktformular på siden "Om os", som du finder i sidefoden. Der kan du også læse mere om, hvilke datakilder vi har brugt til at samle dataene på denne hjemmeside.