Engelske synonymer logotype.

Engelske synonymer for interpreter

Nedenfor kan du finde synonymer for det engelske ordet interpreter, grupperet efter forskellige ordgrupper. Hvis der er nogen antonymer for ordet interpreter i vores database, vil de også vises ved siden af ​​synonymerne. Hvis vores database også indeholder en (eller flere) oversættelser af ordet på dansk, finder du også disse lige under synonymerne og antonymerne.

Synonymer for interpreter (navneord [substantiv])

Synonymer for interpreter (navneord [substantiv])

Synonymer for interpreter (navneord [substantiv])


Ordet interpreter på dansk

Nedenfor finder du en (eller flere) oversættelser eller betydninger af det engelske ordet interpreter på dansk.


Eksempelsætninger for ordet interpreter

Nedenfor finder du eksempelsætninger for det engelske ordet interpreter, som betyder sætninger, der viser, hvordan man bruger ordet interpreter i en sætning. Eksempelsætningerne er samlet fra engelsk Wikipedia og i slutningen af ​​hver sætning finder du et link til den artikel, som eksempelsætningen for interpreter kommer fra.

  1. As the battle raged around him he saw that a coalition interpreter was lying motionless on exposed ground.  
  2. The Spanish tried to use their interpreter to talk to them but the Itzas responded with a volley of arrows.  
  3. Rainilaiarivony sent an interpreter to carry a white flag to the French commander and entreat his clemency.  
  4. Travelling to the Montana Territory, he became a trader and interpreter in the area surrounding Fort Benton.  
  5. DePeyster also sent out Joseph Ainsse, a local Indian interpreter, to recruit from tribes closer to the fort.  

Mere information om interpreter

Andre måder at lære mere om betydningen af det engelske ordet "interpreter" er at søge efter bestemte søgeord, der er relateret til ordet. En af disse er for eksempel at søge efter stavningen af interpreter. En anden ting at gøre er at søge efter definitionen af interpreter for at lære mere om betydningen. Et sidste tip er at bruge antonymer (modsætninger) til interpreter, for at få mere dybdegående information.

Data om interpreter

Nedenfor finder du mere teknisk information om interpreter.

  • Antal tegn: 11
  • Antal konsonanter: 7
  • Antal vokaler: 4

Hvad er synonymer og antonymer?

Et synonym for et ord er blot et andet ord, der kan bruges til at erstatte det oprindelige ord, interpretive program er som et eksempel et synonym for interpreter. Husk dog på, at det måske ikke altid er så nemt bare at erstatte et ord med dets synonym, du skal altid tænke over tekstens nuance. Antonymer på den anden side er modsatte ord, hvilket betyder ord, der er det fuldstændige modsatte af det oprindelige ord.

Giv feedback og datakilder

Vi, der udvikler Engelskesynonymer.dk, håber, at du som besøgende synes om siden og finder den nyttig. Der er lagt en masse arbejde på siden, og vi håber, det viser sig! Hvis du vil give os feedback, uanset om den er positiv eller negativ, så gør det venligst! Du finder en kontaktformular på siden "Om os", som du finder i sidefoden. Der kan du også læse mere om, hvilke datakilder vi har brugt til at samle dataene på denne hjemmeside.