Engelske synonymer logotype.

Engelske synonymer for intense

Nedenfor kan du finde synonymer for det engelske ordet intense, grupperet efter forskellige ordgrupper. Hvis der er nogen antonymer for ordet intense i vores database, vil de også vises ved siden af ​​synonymerne. Hvis vores database også indeholder en (eller flere) oversættelser af ordet på dansk, finder du også disse lige under synonymerne og antonymerne.

Synonymer for intense (tillægsord [adjektiv])

Synonymer for intense (tillægsord [adjektiv])

Synonymer for intense (tillægsord [adjektiv])


Ordet intense på dansk

Nedenfor finder du en (eller flere) oversættelser eller betydninger af det engelske ordet intense på dansk.


Eksempelsætninger for ordet intense

Nedenfor finder du eksempelsætninger for det engelske ordet intense, som betyder sætninger, der viser, hvordan man bruger ordet intense i en sætning. Eksempelsætningerne er samlet fra engelsk Wikipedia og i slutningen af ​​hver sætning finder du et link til den artikel, som eksempelsætningen for intense kommer fra.

  1. The Ottumwa training involved intense physical fitness and technical training, which Brown completed.  
  2. Cole came forward as the person who carried the sign and was the subject of intense media attention .  
  3. After intense fighting, the Americans gained possession of the grove, later known as "Battle Island".  
  4. Although not a method actor, she believed the intense role had left her on edge in her personal life.  
  5. The NHL featured increasingly intense rivalries coupled with rule innovations that opened up the game.  

Mere information om intense

Andre måder at lære mere om betydningen af det engelske ordet "intense" er at søge efter bestemte søgeord, der er relateret til ordet. En af disse er for eksempel at søge efter stavningen af intense. En anden ting at gøre er at søge efter definitionen af intense for at lære mere om betydningen. Et sidste tip er at bruge antonymer (modsætninger) til intense, for at få mere dybdegående information.

Data om intense

Nedenfor finder du mere teknisk information om intense.

  • Antal tegn: 7
  • Antal konsonanter: 4
  • Antal vokaler: 3

Hvad er synonymer og antonymer?

Et synonym for et ord er blot et andet ord, der kan bruges til at erstatte det oprindelige ord, acute er som et eksempel et synonym for intense. Husk dog på, at det måske ikke altid er så nemt bare at erstatte et ord med dets synonym, du skal altid tænke over tekstens nuance. Antonymer på den anden side er modsatte ord, hvilket betyder ord, der er det fuldstændige modsatte af det oprindelige ord.

Giv feedback og datakilder

Vi, der udvikler Engelskesynonymer.dk, håber, at du som besøgende synes om siden og finder den nyttig. Der er lagt en masse arbejde på siden, og vi håber, det viser sig! Hvis du vil give os feedback, uanset om den er positiv eller negativ, så gør det venligst! Du finder en kontaktformular på siden "Om os", som du finder i sidefoden. Der kan du også læse mere om, hvilke datakilder vi har brugt til at samle dataene på denne hjemmeside.