Engelske synonymer logotype.

Engelske synonymer for intelligent

Nedenfor kan du finde synonymer for det engelske ordet intelligent, grupperet efter forskellige ordgrupper. Hvis der er nogen antonymer for ordet intelligent i vores database, vil de også vises ved siden af ​​synonymerne. Hvis vores database også indeholder en (eller flere) oversættelser af ordet på dansk, finder du også disse lige under synonymerne og antonymerne.

Synonymer for intelligent (tillægsord [adjektiv])

Synonymer for intelligent (tillægsord [adjektiv])

Synonymer for intelligent (tillægsord [adjektiv])

Synonymer for intelligent (tillægsord [adjektiv])


Ordet intelligent på dansk

Nedenfor finder du en (eller flere) oversættelser eller betydninger af det engelske ordet intelligent på dansk.


Eksempelsætninger for ordet intelligent

Nedenfor finder du eksempelsætninger for det engelske ordet intelligent, som betyder sætninger, der viser, hvordan man bruger ordet intelligent i en sætning. Eksempelsætningerne er samlet fra engelsk Wikipedia og i slutningen af ​​hver sætning finder du et link til den artikel, som eksempelsætningen for intelligent kommer fra.

  1. Some notable feats of problem-solving provide evidence that the common raven is unusually intelligent.  
  2. Last were the inclusion of moody sound effects and "the intelligent placement of lighting and shadows".  
  3. Experienced with weapons, explosives material, and lock picking, she was intelligent, brave, and loyal.  
  4. Moreover, the aliens perceive the cows as more intelligent than the humans, inverting the species order.  
  5. Coyote, noting that both are intelligent yet always foiled by what they perceive as an inferior intellect.  

Mere information om intelligent

Andre måder at lære mere om betydningen af det engelske ordet "intelligent" er at søge efter bestemte søgeord, der er relateret til ordet. En af disse er for eksempel at søge efter stavningen af intelligent. En anden ting at gøre er at søge efter definitionen af intelligent for at lære mere om betydningen. Et sidste tip er at bruge antonymer (modsætninger) til intelligent, for at få mere dybdegående information.

Data om intelligent

Nedenfor finder du mere teknisk information om intelligent.

  • Antal tegn: 11
  • Antal konsonanter: 7
  • Antal vokaler: 4

Hvad er synonymer og antonymer?

Et synonym for et ord er blot et andet ord, der kan bruges til at erstatte det oprindelige ord, agile er som et eksempel et synonym for intelligent. Husk dog på, at det måske ikke altid er så nemt bare at erstatte et ord med dets synonym, du skal altid tænke over tekstens nuance. Antonymer på den anden side er modsatte ord, hvilket betyder ord, der er det fuldstændige modsatte af det oprindelige ord.

Giv feedback og datakilder

Vi, der udvikler Engelskesynonymer.dk, håber, at du som besøgende synes om siden og finder den nyttig. Der er lagt en masse arbejde på siden, og vi håber, det viser sig! Hvis du vil give os feedback, uanset om den er positiv eller negativ, så gør det venligst! Du finder en kontaktformular på siden "Om os", som du finder i sidefoden. Der kan du også læse mere om, hvilke datakilder vi har brugt til at samle dataene på denne hjemmeside.