Engelske synonymer logotype.

Engelske synonymer for infant mortality

Nedenfor kan du finde synonymer for den engelske udtrykket infant mortality, grupperet efter forskellige ordgrupper. Hvis der er nogen antonymer for udtrykket infant mortality i vores database, vil de også vises ved siden af ​​synonymerne. Hvis vores database også indeholder en (eller flere) oversættelser af udtrykket på dansk, finder du også disse lige under synonymerne og antonymerne.

Synonymer for infant mortality (navneord [substantiv])


Eksempelsætninger for udtrykket infant mortality

Nedenfor finder du eksempelsætninger for den engelske udtrykket infant mortality, som betyder sætninger, der viser, hvordan man bruger udtrykket infant mortality i en sætning. Eksempelsætningerne er samlet fra engelsk Wikipedia og i slutningen af ​​hver sætning finder du et link til den artikel, som eksempelsætningen for infant mortality kommer fra.

  1. The infant mortality rate in 2011 was 41 per 1,000 births, with an under-five mortality rate at 61 per 1,000 births.  
  2. These species are characterized by high infant mortality rates, followed by relatively low mortality among juveniles.  
  3. Liverpool in the late 19th century suffered extremes of deprivation, and had the highest infant mortality rate in the country.  
  4. The resulting fall in retinopathy of prematurity was accompanied by a rise in infant mortality and hypoxia-related complications.  
  5. The infant mortality rate was 35 per 1,000 live births, and the mortality rate for children under five was 41 per 1,000 live births.  

Mere information om infant mortality

Andre måder at lære mere om betydningen af den engelske udtrykket "infant mortality" er at søge efter bestemte søgeord, der er relateret til ordet. En af disse er for eksempel at søge efter stavningen af infant mortality. En anden ting at gøre er at søge efter definitionen af infant mortality for at lære mere om betydningen. Et sidste tip er at bruge antonymer (modsætninger) til infant mortality, for at få mere dybdegående information.

Data om infant mortality

Nedenfor finder du mere teknisk information om infant mortality.

  • Antal tegn: 16 (15 ekskl. mellemrum)
  • Antal konsonanter: 9
  • Antal vokaler: 6

Hvad er synonymer og antonymer?

Et synonym for et ord er blot et andet ord, der kan bruges til at erstatte det oprindelige ord, infant deathrate er som et eksempel et synonym for infant mortality. Husk dog på, at det måske ikke altid er så nemt bare at erstatte et ord med dets synonym, du skal altid tænke over tekstens nuance. Antonymer på den anden side er modsatte ord, hvilket betyder ord, der er det fuldstændige modsatte af det oprindelige ord.

Giv feedback og datakilder

Vi, der udvikler Engelskesynonymer.dk, håber, at du som besøgende synes om siden og finder den nyttig. Der er lagt en masse arbejde på siden, og vi håber, det viser sig! Hvis du vil give os feedback, uanset om den er positiv eller negativ, så gør det venligst! Du finder en kontaktformular på siden "Om os", som du finder i sidefoden. Der kan du også læse mere om, hvilke datakilder vi har brugt til at samle dataene på denne hjemmeside.