Engelske synonymer logotype.

Engelske synonymer for important

Nedenfor kan du finde synonymer for det engelske ordet important, grupperet efter forskellige ordgrupper. Hvis der er nogen antonymer for ordet important i vores database, vil de også vises ved siden af ​​synonymerne. Hvis vores database også indeholder en (eller flere) oversættelser af ordet på dansk, finder du også disse lige under synonymerne og antonymerne.

Synonymer for important (tillægsord [adjektiv])

Synonymer for important (tillægsord [adjektiv])

Synonymer for important (tillægsord [adjektiv])

Synonymer for important (tillægsord [adjektiv])

Synonymer for important (tillægsord [adjektiv])


Ordet important på dansk

Nedenfor finder du en (eller flere) oversættelser eller betydninger af det engelske ordet important på dansk.


Eksempelsætninger for ordet important

Nedenfor finder du eksempelsætninger for det engelske ordet important, som betyder sætninger, der viser, hvordan man bruger ordet important i en sætning. Eksempelsætningerne er samlet fra engelsk Wikipedia og i slutningen af ​​hver sætning finder du et link til den artikel, som eksempelsætningen for important kommer fra.

  1. Dreadnoughts formed an important role in Rio Branco's goal of raising Brazil's international status:.  
  2. Especially important was the fishing and trade in herring and cod in the Atlantic and the Baltic Sea.  
  3. In 1989, the character was used to highlight another important gynaecological health issue, fibroids.  
  4. Branham was an important influence on the Latter Rain revival movement, which Hawtin helped initiate.  
  5. It established the emotional ties these two characters have with each other, which is very important.  

Mere information om important

Andre måder at lære mere om betydningen af det engelske ordet "important" er at søge efter bestemte søgeord, der er relateret til ordet. En af disse er for eksempel at søge efter stavningen af important. En anden ting at gøre er at søge efter definitionen af important for at lære mere om betydningen. Et sidste tip er at bruge antonymer (modsætninger) til important, for at få mere dybdegående information.

Data om important

Nedenfor finder du mere teknisk information om important.

  • Antal tegn: 9
  • Antal konsonanter: 6
  • Antal vokaler: 3

Hvad er synonymer og antonymer?

Et synonym for et ord er blot et andet ord, der kan bruges til at erstatte det oprindelige ord, authoritative er som et eksempel et synonym for important. Husk dog på, at det måske ikke altid er så nemt bare at erstatte et ord med dets synonym, du skal altid tænke over tekstens nuance. Antonymer på den anden side er modsatte ord, hvilket betyder ord, der er det fuldstændige modsatte af det oprindelige ord.

Giv feedback og datakilder

Vi, der udvikler Engelskesynonymer.dk, håber, at du som besøgende synes om siden og finder den nyttig. Der er lagt en masse arbejde på siden, og vi håber, det viser sig! Hvis du vil give os feedback, uanset om den er positiv eller negativ, så gør det venligst! Du finder en kontaktformular på siden "Om os", som du finder i sidefoden. Der kan du også læse mere om, hvilke datakilder vi har brugt til at samle dataene på denne hjemmeside.