Engelske synonymer logotype.

Engelske synonymer for honestly

Nedenfor kan du finde synonymer for det engelske ordet honestly, grupperet efter forskellige ordgrupper. Hvis der er nogen antonymer for ordet honestly i vores database, vil de også vises ved siden af ​​synonymerne. Hvis vores database også indeholder en (eller flere) oversættelser af ordet på dansk, finder du også disse lige under synonymerne og antonymerne.

Synonymer for honestly (biord [adudsagnsord [verbum]ium])

Synonymer for honestly (biord [adudsagnsord [verbum]ium])


Eksempelsætninger for ordet honestly

Nedenfor finder du eksempelsætninger for det engelske ordet honestly, som betyder sætninger, der viser, hvordan man bruger ordet honestly i en sætning. Eksempelsætningerne er samlet fra engelsk Wikipedia og i slutningen af ​​hver sætning finder du et link til den artikel, som eksempelsætningen for honestly kommer fra.

  1. Bayard believed that the treaty, "if observed honorably and honestly, will prevent future friction ..  
  2. Greece will live again and will be great, because she fought honestly for a just cause and for freedom.  
  3. It isn't very much but Pat and I have the satisfaction that every dime that we've got is honestly ours.  
  4. Winslet was unable to sympathise with Schmitz and struggled to play the part honestly without humanising her actions.  
  5. I honestly don't know who came up with that, but it sounded fun and doable, so STI [Sega Technical Institute] jumped on it.  

Mere information om honestly

Andre måder at lære mere om betydningen af det engelske ordet "honestly" er at søge efter bestemte søgeord, der er relateret til ordet. En af disse er for eksempel at søge efter stavningen af honestly. En anden ting at gøre er at søge efter definitionen af honestly for at lære mere om betydningen. Et sidste tip er at bruge antonymer (modsætninger) til honestly, for at få mere dybdegående information.

Data om honestly

Nedenfor finder du mere teknisk information om honestly.

  • Antal tegn: 8
  • Antal konsonanter: 5
  • Antal vokaler: 3

Hvad er synonymer og antonymer?

Et synonym for et ord er blot et andet ord, der kan bruges til at erstatte det oprindelige ord, aboveboard er som et eksempel et synonym for honestly. Husk dog på, at det måske ikke altid er så nemt bare at erstatte et ord med dets synonym, du skal altid tænke over tekstens nuance. Antonymer på den anden side er modsatte ord, hvilket betyder ord, der er det fuldstændige modsatte af det oprindelige ord.

Giv feedback og datakilder

Vi, der udvikler Engelskesynonymer.dk, håber, at du som besøgende synes om siden og finder den nyttig. Der er lagt en masse arbejde på siden, og vi håber, det viser sig! Hvis du vil give os feedback, uanset om den er positiv eller negativ, så gør det venligst! Du finder en kontaktformular på siden "Om os", som du finder i sidefoden. Der kan du også læse mere om, hvilke datakilder vi har brugt til at samle dataene på denne hjemmeside.