Engelske synonymer logotype.

Engelske synonymer for hearty

Nedenfor kan du finde synonymer for det engelske ordet hearty, grupperet efter forskellige ordgrupper. Hvis der er nogen antonymer for ordet hearty i vores database, vil de også vises ved siden af ​​synonymerne. Hvis vores database også indeholder en (eller flere) oversættelser af ordet på dansk, finder du også disse lige under synonymerne og antonymerne.

Synonymer for hearty (tillægsord [adjektiv])

Synonymer for hearty (tillægsord [adjektiv])

Synonymer for hearty (tillægsord [adjektiv])

Synonymer for hearty (tillægsord [adjektiv])

Synonymer for hearty (tillægsord [adjektiv])


Eksempelsætninger for ordet hearty

Nedenfor finder du eksempelsætninger for det engelske ordet hearty, som betyder sætninger, der viser, hvordan man bruger ordet hearty i en sætning. Eksempelsætningerne er samlet fra engelsk Wikipedia og i slutningen af ​​hver sætning finder du et link til den artikel, som eksempelsætningen for hearty kommer fra.

  1. The Times praised the hearty singing but noted that some subtlety is lost when the dialogue needs to be "shouted".  
  2. We will do our best, in so far as we are concerned, to help them through; we will wish the Jews a most hearty welcome home.  
  3. Domery recalled that his father was a hearty eater and generally ate his meat half-boiled, but was too young to recall the quantity.  
  4. One reviewer described the set as "a hearty glimpse of young Bob Dylan changing the music business, and the world, one note at a time".  
  5. Whenever she ventured to the hinterland, she treated the masses who often welcomed her with cheers and gifts to beer and hearty snacks.  

Mere information om hearty

Andre måder at lære mere om betydningen af det engelske ordet "hearty" er at søge efter bestemte søgeord, der er relateret til ordet. En af disse er for eksempel at søge efter stavningen af hearty. En anden ting at gøre er at søge efter definitionen af hearty for at lære mere om betydningen. Et sidste tip er at bruge antonymer (modsætninger) til hearty, for at få mere dybdegående information.

Data om hearty

Nedenfor finder du mere teknisk information om hearty.

  • Antal tegn: 6
  • Antal konsonanter: 3
  • Antal vokaler: 3

Hvad er synonymer og antonymer?

Et synonym for et ord er blot et andet ord, der kan bruges til at erstatte det oprindelige ord, complete er som et eksempel et synonym for hearty. Husk dog på, at det måske ikke altid er så nemt bare at erstatte et ord med dets synonym, du skal altid tænke over tekstens nuance. Antonymer på den anden side er modsatte ord, hvilket betyder ord, der er det fuldstændige modsatte af det oprindelige ord.

Giv feedback og datakilder

Vi, der udvikler Engelskesynonymer.dk, håber, at du som besøgende synes om siden og finder den nyttig. Der er lagt en masse arbejde på siden, og vi håber, det viser sig! Hvis du vil give os feedback, uanset om den er positiv eller negativ, så gør det venligst! Du finder en kontaktformular på siden "Om os", som du finder i sidefoden. Der kan du også læse mere om, hvilke datakilder vi har brugt til at samle dataene på denne hjemmeside.