Engelske synonymer logotype.

Engelske synonymer for healthy

Nedenfor kan du finde synonymer for det engelske ordet healthy, grupperet efter forskellige ordgrupper. Hvis der er nogen antonymer for ordet healthy i vores database, vil de også vises ved siden af ​​synonymerne. Hvis vores database også indeholder en (eller flere) oversættelser af ordet på dansk, finder du også disse lige under synonymerne og antonymerne.

Synonymer for healthy (tillægsord [adjektiv])

Synonymer for healthy (tillægsord [adjektiv])

Synonymer for healthy (tillægsord [adjektiv])

Synonymer for healthy (tillægsord [adjektiv])

Synonymer for healthy (tillægsord [adjektiv])


Ordet healthy på dansk

Nedenfor finder du en (eller flere) oversættelser eller betydninger af det engelske ordet healthy på dansk.


Eksempelsætninger for ordet healthy

Nedenfor finder du eksempelsætninger for det engelske ordet healthy, som betyder sætninger, der viser, hvordan man bruger ordet healthy i en sætning. Eksempelsætningerne er samlet fra engelsk Wikipedia og i slutningen af ​​hver sætning finder du et link til den artikel, som eksempelsætningen for healthy kommer fra.

  1. With a healthy macaw population, such events could have been beneficial by creating suitable habitat.  
  2. Spielberg was one of the few to remain healthy because he ate food and water he brought from England.  
  3. Pandemic strains tend to be associated with higher rates of pneumonia in otherwise healthy individuals.  
  4. It was not until 1866, months after Confederate forces had disbanded, that Ben Tillman was again healthy.  
  5. When properly prepared, the meat of the toad is considered healthy and as a source of omega-3 fatty acids.  

Mere information om healthy

Andre måder at lære mere om betydningen af det engelske ordet "healthy" er at søge efter bestemte søgeord, der er relateret til ordet. En af disse er for eksempel at søge efter stavningen af healthy. En anden ting at gøre er at søge efter definitionen af healthy for at lære mere om betydningen. Et sidste tip er at bruge antonymer (modsætninger) til healthy, for at få mere dybdegående information.

Data om healthy

Nedenfor finder du mere teknisk information om healthy.

  • Antal tegn: 7
  • Antal konsonanter: 4
  • Antal vokaler: 3

Hvad er synonymer og antonymer?

Et synonym for et ord er blot et andet ord, der kan bruges til at erstatte det oprindelige ord, fit er som et eksempel et synonym for healthy. Husk dog på, at det måske ikke altid er så nemt bare at erstatte et ord med dets synonym, du skal altid tænke over tekstens nuance. Antonymer på den anden side er modsatte ord, hvilket betyder ord, der er det fuldstændige modsatte af det oprindelige ord.

Giv feedback og datakilder

Vi, der udvikler Engelskesynonymer.dk, håber, at du som besøgende synes om siden og finder den nyttig. Der er lagt en masse arbejde på siden, og vi håber, det viser sig! Hvis du vil give os feedback, uanset om den er positiv eller negativ, så gør det venligst! Du finder en kontaktformular på siden "Om os", som du finder i sidefoden. Der kan du også læse mere om, hvilke datakilder vi har brugt til at samle dataene på denne hjemmeside.