Engelske synonymer logotype.

Engelske synonymer for guiltless

Nedenfor kan du finde synonymer for det engelske ordet guiltless, grupperet efter forskellige ordgrupper. Hvis der er nogen antonymer for ordet guiltless i vores database, vil de også vises ved siden af ​​synonymerne. Hvis vores database også indeholder en (eller flere) oversættelser af ordet på dansk, finder du også disse lige under synonymerne og antonymerne.

Synonymer for guiltless (tillægsord [adjektiv])


Mere information om guiltless

Andre måder at lære mere om betydningen af det engelske ordet "guiltless" er at søge efter bestemte søgeord, der er relateret til ordet. En af disse er for eksempel at søge efter stavningen af guiltless. En anden ting at gøre er at søge efter definitionen af guiltless for at lære mere om betydningen. Et sidste tip er at bruge antonymer (modsætninger) til guiltless, for at få mere dybdegående information.

Data om guiltless

Nedenfor finder du mere teknisk information om guiltless.

  • Antal tegn: 9
  • Antal konsonanter: 6
  • Antal vokaler: 3

Hvad er synonymer og antonymer?

Et synonym for et ord er blot et andet ord, der kan bruges til at erstatte det oprindelige ord, innocent er som et eksempel et synonym for guiltless. Husk dog på, at det måske ikke altid er så nemt bare at erstatte et ord med dets synonym, du skal altid tænke over tekstens nuance. Antonymer på den anden side er modsatte ord, hvilket betyder ord, der er det fuldstændige modsatte af det oprindelige ord.

Giv feedback og datakilder

Vi, der udvikler Engelskesynonymer.dk, håber, at du som besøgende synes om siden og finder den nyttig. Der er lagt en masse arbejde på siden, og vi håber, det viser sig! Hvis du vil give os feedback, uanset om den er positiv eller negativ, så gør det venligst! Du finder en kontaktformular på siden "Om os", som du finder i sidefoden. Der kan du også læse mere om, hvilke datakilder vi har brugt til at samle dataene på denne hjemmeside.